من رفتم دوره حجامت رو گذروندم با مدرک معتبر و جای معتبر.حالا واسه اقوام و اینا تو خونه انجام میدم.شوهرم اوایل گفت واسه خانما فقط.بعد که دید پیراهن مخصوص حجامت هم هست گفت واسه آقایون هم با پیرهن انجام بده.تا حالا همش واسه خانم انجام میدادم امروز زن پسر دایی بابام که قبلا واسه خودش انجام دادم زنگ زد گفت واسه شوهرم ک پدر شوهرم و برادر شوهرم حجامت میکنی.ما هم گفتیم آره پیرهنش هست انجام میدم.حالا که به شوهرم گفتم قهر کرده معلوم نی کجا رفته هی پیام میده دوست ندارم واسه مرد حجامت کنی و.....منم دیدم اینجوریه به خانمه پیام دادم نمیام.ولی دلم گرفت که ضایع شدم خلاصه شما بگید حق با کیه؟
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم شاید طرفشو میشناخته که اینجوری واکنش نشون داده وگرنه روی پدرش و برادرش این حساسیت رو نشون میداد
من جای شما بودم اول با شوهرم هماهنگ میکردم بعد اوکی میدادم ولی احتمالا این مورد رو کنسل نمیکردم یا جوری کنسل میکردم که طرف دلیلش رو نتونه حدس بزنه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
به نظرم شاید طرفشو میشناخته که اینجوری واکنش نشون داده وگرنه روی پدرش و برادرش این حساسیت رو نشون می ...
خودش تا دیروز میگفت اره بابا پیرهن خوبه و .....امروز میخواست منو ضایع کنه.بهش گفتم این یکی رو قول دادم انجام میدم دیگه انجام نمیدم.گفت اگر انجام دادی دیگه پاتو خونه نذار
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی