2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست
خودش تا دیروز میگفت اره بابا پیرهن خوبه و .....امروز میخواست منو ضایع کنه‌.بهش گفتم این یکی رو قول د ...

حالا که اینطور شد برای هیچ مردی دیگه انجام نده حتی فامیلای درجه ۱ خودش . فقط برا زنا انجام بده

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شوهرمن کاری نداره . البته مردا خلق و خوشون مثل هم نیست . و من دوس دارم حساس باشه. ولی اصلا حساس ...

مثل شوهر منم حساس خوب نیست‌ ی سری دانشگاه اومد پیشم.همون موقع استادم رو دیدم در مورد ی مسلیه درسی با استاد حرف میزدم و کنارش خندیدم وای اگر بدونید‌ چیکار کردی پشیمون شدم استاد جای پدربزرگم بود

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
حالا که اینطور شد برای هیچ مردی دیگه انجام نده حتی فامیلای درجه ۱ خودش . فقط برا زنا انجام بده

واسه خودشم انجام نمیدم

شوهرت خب دوست نداره ب مرد دست بزني يا بدنشو ببيني

دستکش دستمه و اصلا برای ی لحظه دستم به هیچکس نمیخوره حتی بدون دستکش همش با پنبه و تیغ و....هست

دستکش دستمه و اصلا برای ی لحظه دستم به هیچکس نمیخوره حتی بدون دستکش همش با پنبه و تیغ و....هست

ببين حساسه حتما خودت. بزار جاش

من اگ شوهرم حجامت ميكرد راضي نبودم براي جنس مخالفت حجامت كنه

تو قبول ميكني خودت؟

الان حرص نخور تازه خوشحال باش شوهرت دوستت داره ك روت حساسه  ااگ براش مهم نبودي عين خيالش نبود

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
ببين حساسه حتما خودت. بزار جاش من اگ شوهرم حجامت ميكرد راضي نبودم براي جنس مخالفت حجامت كنه تو قبو ...

وای این دیگه خیلی ضایع حساسه‌.خوب از اول میگفت نه که منم ضایع نشم‌ امروز میگم کع تا دیروز میگفت اره با پیرهن انجام بده چندبارم تاکید کرد