2777
2789
عنوان

چه خبرتونه 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
مشکلی داری عزیزم میتونی کاربریتو بترکونی و نیای اینجا 😐😐😐 .چکتر بهشون داری. هرکی دلس میخواد میاد ...

😐اصلا به عمرم اینجوری قانع نشده بودم

خب حالا شما به من چکار داری منم میتونم هر وقت خواستم انتقاد کنم هر وقت خواستم بترکونم 😆

😐اصلا به عمرم اینجوری قانع نشده بودم خب حالا شما به من چکار داری منم میتونم هر وقت خواستم انتقاد ک ...

😂😂😂😂 الکی مثلا من هم اومدم مثل اونهایی که حاضر جوابن .جواب بدم .پشوخی بود گلم به دل نگیر. بیخیال باش. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انيستاگرام بدتره اونجا آدم افسردگى حاد ميگيره 😑

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
کلا انگلیسی مینویسید یا سر من اینجوری نوشتید 😁 Please read last topic

Sometimes I write in English 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
😂😂😂😂 الکی مثلا من هم اومدم مثل اونهایی که حاضر جوابن .جواب بدم .پشوخی بود گلم به دل نگیر. بیخیال ...

میدونم گلم متوجه شدم 😂😂 واسه همین استیکر خنده اخرش گذاشتم

میدونم گلم متوجه شدم 😂😂 واسه همین استیکر خنده اخرش گذاشتم

به هوشت درود میفرستم.😂😂😂اتفاقا اینجوری پست کردم خواستم بفهمم پتوجه میشی یا نه. ای ول داری

از عنوان تاپيكا مشخصه هر كس روحياته خودشو خبر داره من بك عددهانم در حال اقدام هستم عزيزم در مورد باردارى و اينطور چيزا تجربه اى ندارم الان در حد تخمك گذارى و داروها هستم بشخصه تو تاپيكا كه تو تخصص من نيست نميرم چون دلم نميخواد ذهنمو درگير مسائل ديگه كنم اين سايت هم برايه كسايى هست كه در حال اقدام هستن هم خانم هاى باردار و هم خانم هايى كه بچشون به دنيا اومده پس فكر نميكنم ايرادى داشته باشه هر كى هر چى دوس داره از وضعيتش بذاره خب كسايى كه باهاش هم فكر و هم نطر و مهمتر از همه هم وضعيتن تو تاپيكشون برن مشكلى پيش نمياد

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
از عنوان تاپيكا مشخصه هر كس روحياته خودشو خبر داره من بك عددهانم در حال اقدام هستم عزيزم در مورد بار ...

بله همینطوره ولی گاهی خب عنوان تاپیکا "بیایییین" "وااای نگا" و ایناست 😃

😊متشکرم . ممنون از امتحان شما 😂

خواخش میکنم و شما سربلند از امتحان بیرون آمدی. مبارک باشه 😂😂😂

الان یک سوالی برام پیش اومد اگه یکی باور میکرد شاکی میشد چی ؟

بهش میگفتم شوخیه 😂. کلا ادمی هستم که اهل دعوا کردن نیستم . و به طرفم نشون میدم که شوخی میکنم