2777
2789
عنوان

چه خبرتونه 😥

226 بازدید | 34 پست

باشه باشه

شما لحظه لحظه زندگیتونو به اشتراک بذارید 

غم دیگران رو هم نخورید

خودشون باهاش باید کنار بیان !

اصلا هر کی شادیش مال خودشه غم اش همینطور !

اینجا هم جای تاپیک غمگین نیست!

همه چیز خوبه زندگی شاده جهان در صلحه ! فیل ها هم دارن تو آلاسکا زندگیشونو میکنند!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

? What happened

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مشکلی داری عزیزم میتونی کاربریتو بترکونی و نیای اینجا 😐😐😐 .چکتر بهشون داری. هرکی دلس میخواد میاد اینجا دردل کنه. اصلا دوست داره لحظه لحظه ی زندگیشو اینجا به اشتراک بزاره اصلا دلش میخواد حتی دسشتویی رفتنشو و طریقه ی دستشویی کردنشو هم به اشتراک بزاره

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)