خانوما من رابطم با جاری بزرگم خیلی خوب بود در حدی ک هروز باهم تلفنی حرف میزدم یا چت داشتیم الان دو سع هفته میشه ک احساس کردم خیلی داره خودشو میگیره برام ن زنگی ن چتی حتی خونه مادر شوهرم همو دیدیم جز سلامو خدافظی حرف دیگه ای نزد .منم دیدم اینطور سنگینه زیاد تحویل نگرفتم .حالا بنظرتون بهش پیام بدم مشکلت بامن چیه اخه بدجور رفته رو موخم
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
اگ واست مهمه اينكارو كن اگر نه ك هيچ ولي بنظرم بيخيال باش چون هرچي بري سمتش و جويا باشي جوگيرتر ...
برام مهمه بدونم ولی اینکه جوگیر میشه رو درست میگی .اخه کاش آش دهن سوزیم باشه
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
اول کمی فکرکن وباخودت مرور کن ببین حرفی چیزی رد و بدل نکردید که باعث ناراحتی وسوتفاهم بشه اگر چیزی نیست حتما ناراحتیش ازدست شما نیست ولی معلومه خیلی دوستش داری اگراین دوری وسردی آزارت میده حتما باهاش حرف بزن
مثالی دیگه که نشون میده با فامیل شوهر نباید صمیمی شد
دقیقا همینطوره
ولی همیشه بهم میگف تو برام مث خاهرمی ک انقد باهات راحتم .الان انگاری مادرشوهرم متوجه این قضیه شده خیلی تو کوکمونه .اخه همیشه باهم در حال حرف بودیم .
عزیزم یک درصد احتمال بده ک یک مشکل بغرنج تر براش پیش اومده.شما سعی کن مثل همیشه رفتار کنی.ک البته ای ...
بله حق باشماس درست میگین
اول کمی فکرکن وباخودت مرور کن ببین حرفی چیزی رد و بدل نکردید که باعث ناراحتی وسوتفاهم بشه اگر چیزی ن ...
چند روزه فکرم درگیرشه ک چیشده من حرفی زدم ولی هرچی فکر میکنم جز خوبی چیزی براش نداشتم .اره دوسش دارم جاری وسطی رو برا مهم نیس سالی یبارم خبرش نباشه ولی با این مث خاهر بودیم .ولی ی اخلاقیم داره اگه الان برم بهش بگم میگه چقد درگیرم بوده ک اومده گفته برا همین موندم
شاید فک کرده درد دلاشو پیش خانواده شوهرت گفتی ببین این وسط کسی نوش نمیدوعونه
شایدم همچین چیزی باشه .ولی من همشو بین خودمون چال میکنم .شاید کسی حرف چرتی زده باشع .ولی ب خودم میگم اون ک باید منو بشناسه چ اخلاقیم .نمیدونم والا