2821
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 34 پست

عزیزم من امشب تاپیکاتو خوندم

امضاتو خوندم و اومدم تو تاپیکات

با خاله ات و شوهرت چکار کردی اخرش

خداروشکر ک زندگیت برقراره الان

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 
عزیزم من امشب تاپیکاتو خوندم امضاتو خوندم و اومدم تو تاپیکات با خاله ات و شوهرت چکار کردی اخرش خد ...

سلام عزیزم .

ممنون 

هیچی بهش گفتم حاشا کرد .بهم گف تو شکاکی .

بعد اون چت میکرد ب خالم میگف زنم نفهمه .

ی بار من از گوشی خالم ب جای خالم جا زدم چت کردم باهاش .

همه رو اسکیرین از گوشی خودم فرستادم .

گف تو خودت منو مجبور کردی ک بهت دروغ بگم ک چت نمیکنیم .و خیلی از این حرفا .

الانم ک خوشبحالشونه خالم دیگه جدا شد از شوهرش ‌

منم دیگه کار ب هیچی ندارم .چون دیگه حوصله ندارم .نمیشه کسیو  مجبور کر د ب اینکه کاری انجام نده تا خودش نخاد .فقط داشتم خودمو نابود میکردم ها .

شایدم من اشتبا میکردم اونا فقط اونجور تظاهر میکردن ک من حساس نشم .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم . ممنون  هیچی بهش گفتم حاشا کرد .بهم گف تو شکاکی . بعد اون چت میکرد ب خالم میگف ز ...

وای چرا ب حال خودشون رها کردی

پای مردای فامیلو میکشیدی وسط

دایی کسی رو

تا بزنن تو دهن خاله ات

اینا خونه خراب کنن

ی هو به خودت میای میبینی جاتو گرفته

وای چرا ب حال خودشون رها کردی پای مردای فامیلو میکشیدی وسط دایی کسی رو تا بزنن تو دهن خاله ات ای ...

چون ادم از ی جای بعد دیگه نمیکشه .حوصله هیچ بحث و دعوایی رو نداره 

ب شوهرم گفتم من دارم تو خونت زندگی میکنم ولی دیگه برام مث قبل نیستی .گفتم هیچوقت طلاق نمیگیرم ولی تو دلم ازت دل کندم .

همینا براش بس باشه .

ی روزی خودش خسته میشه بر میگرده.

اینو جلوشو بگیرم بره تو خیابون دنبال کس دیگه چطور جلوشو بگیرم .کسی ک بخاد کاری کنه دیگه ب هیچی نگا نمیکنه .ولی برا خودم خیلی افسوس میخورم .ک با ۲۳ سال سن چقد بدبخ شدم 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
چون ادم از ی جای بعد دیگه نمیکشه .حوصله هیچ بحث و دعوایی رو نداره  ب شوهرم گفتم من دارم تو خون ...

خدا زن های اینجوری رو ک وارد زندگی بقیه میشن رو لعنت کنه

خیلی برات ناراحتم عزیزم