2777
2789
عنوان

دو کلمه حرف خصوصی با خانم ها ...

408 بازدید | 12 پست

🧐 از نو، نگاه، اندیشه...

✍🏼 رضا مقصودی

"دو کلمه حرف خصوصی با زنان"

🚻 خودتان را با نام همسرتان معرفی نکنید.

مورد خطاب قرار گرفتن با نام یا عنوان اجتماعی یا شغلی شوهر، فردیت و شخصیت یک زن را از بین می‌برد. وقتی این گزاره را بپذیرید یعنی ناخودآگاه شخصیت و هویت گذشته خود را زیر سوال و زیر سایه برده‌اید. معنای پنهان‌اش این است که شما تا قبل از ازدواج ارزش و اعتباری نداشته‌اید و ازدواج و قرار گرفتن کنار شخصی خاص به عنوان همسر به شما این شان و منزلت را اعطا کرده تا نامی که سال‌های سال خودتان را با آن معرفی کرده‌اید کنار گذاشته و از نام همسرتان استفاده کنید.

🚻 اجازه گرفتن اشتباه است.

بسیار می‌شنویم که بانویی می‌گوید: 《همسرم به من اجازه نمی‌دهید تا...》، 《من باید از آقامون اجازه بگیرم که...》 و...

نهاد صادر کننده اجازه (مجوز، جواز)، نهاد قدرت است. وقتی برای دیدار کسی، انتخاب نوع پوشش، رفتن به جایی و... از شوهرتان اجازه می‌گیرید یعنی او را قدرتمند‌‌تر و بالاتر پنداشته و خودتان را در موضع ضعف قرار داده‌اید.

شوهر، همراه توست. صاحب تو نیست. صاحب اختیار تو نیست.

پی‌نوشت: مشورت کردن متفاوت است با اجازه گرفتن.

🚻 شوهرتان به شما کمک نمی‌کند، وظیفه‌اش را انجام می‌دهد.

در جمع‌های زنانه، اغلب کسی هست که با افتخار و غرور این جمله را به زبان آورده و از همسرش تمجید کند: 《آقامون خیلی درک بالایی داره واقعا. توی همه‌ی کارهای خونه کمکم می‌کنه.》 این گزاره را بپذیرید، مردی که کارهای منزل را انجام می‌دهد، به همسرش کمک نکرده و فقط وظیفه خودش را انجام داده است. از واژه "کمک" استفاده نکنید. زندگی مشترک اسمش رویش هست و وظایف را هم هر دو طرف باید مشترکا انجام دهند. وقتی از کلمه "کمک" استفاده می‌کنید ناخودآگاه این پیام را منتقل می‌کنید که کارهای داخل خانه در قلمرو وظیفه زنان است.

یک زن و مرد به عنوان دو فرد در یک زندگی مشترک با هم تصمیم می‌گیرند که غذای خوب بخورند، خانه‌ای مرتب داشته باشند، فرزندی را به این دنیا دعوت کنند و... پس هر دو به یک اندازه مسئولیت دارند.

#فکر_کنیم

@Ri_sheh

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من بیرونم کار میکردم و همه کارای خونه و بچه رو هم انجام میدادم و حقوقمم بیشتر از شوهرم بود و بعد بهم میگفت چرا خونت بازار شامه! با یه بچه ۹ ماهه!!!

حالا هم که دارم ازش طلاق میگیرم تا بره پیش مامانش تربیت شد شاید. گرچه مامانه هم خودش تربیت نشده.

خیلی درسته ولی متاسفانه اینجا ایرانه مردا تا بخان اینچیزارو بفهمن فکر کنم دو نسل بعد شده تو ایران خیلی رو به مردا داده شده

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

قسمت اولش واسم مهم نیست فامیل هر کدوم قشنگتر باشه صدام کنن😁😁قسمت دوم در دین اسلام زن بدون اجازه شوهر حق بیرون رفتن نداره یا نمیتونه از اموال بذل و بخشش کنه مگر با اجازه شوهر

قسمت سوم حالا وظیفه هم نه بعضی جاها محبت طرفین رو میرسونه کمک کردن

به عنوان یک آقا میگم, چقدر زیبا نوشتید.

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........