2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من چکار کنم

341 بازدید | 26 پست

دارم دیوونه میشم حالم از خودم بهم میخوره😭😭😭

متولد ۸۳ ام قدم خیلی خیلی کوتاهه قدم ۱۵۸.۵ هستش و احساس میکنم خیلی کوتاهم اخه بیشتر دخترا الان قدشون بلنده 

من باید پیش چه دکتری برم؟اصن قدم میتونه رش  کنه با مراجعه به پزشک؟اگه رشد قدم بسته شده باشه چی چجوری رش  کنم؟😭😭ولی از والیبال و این چرت و پرتا هم متنفرم نمیرم کلاس

قدت خیلی خیلی هم کوتاه نیست بابا خوبی 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

متخصص غدد برو

از مچ دستت عکس میگیرن اگه صفحه رشدت باز باشه امپول میدن تاثیر داره رو رشد قد

ولی تا ۲۲ سالگی ادم قد میکشه البته خیلی کمه ولی ازین بلند تر میشی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد ربطی به والیبال نداره   در ضمن شما قدت متوسطه کوتاه نیستی  عوضش هر چقدر بخوای میتونی کفش پاشنه دار بپوشی و مثل خانما راه بری من که حسرتشو دارم 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

قدت بسته شده باید قدتو باز کنی با فال😂

بسکتبال برا رشد قد عالیه .

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

عزیزم بهترین روشش همون والیبال و بارفیکس و  بستکبال هست.بهترین زمان برای رشد شما همین دوران هست.ورزش اولش سخته ولی چندجلسه که بری روح و روانت هم شاد میشی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بابام بلنده ولی مامانم خیلیی کوتاهه متنفرم ازش که منو به دنیا اورده

😒😒😒😒بی ادب 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
بابام بلنده ولی مامانم خیلیی کوتاهه متنفرم ازش که منو به دنیا اورده

ببخشید کاش جای بیشتر شدن قدت یکم عقلت رشد میکرد....همین

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...