2777
2789

منم خیلی دوس دارم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

مثل قرمه سبزی ولی ب جای سبزی کرفس تفت بده بریز ولی من خودم هردوش میریزم 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دلم‌ خواست کاش تو‌بارداری همه چیز میشد خورد

من نیم ساعت پخت کمی نعنا خشک به خورشتم اضافه میکنم عالی میشه

مراحل پختشم که مثل قورمه سبزیه فقط من لوبیا و‌لیمو‌عمانی نمیریزم برای چاشنی هم کمی ابغوره میریزم

سبزیشم‌که برگ‌کرفس و نعنا و‌حعفریه خوب تفتش بده

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

من خورشت کرفس رو با مرغ بیشتر دوست دارم البته سینه مرغ اونم به مقدار زیاد و قطعات یه کمی درشت تر

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
😱😱😱😱😱بعضی وقتا روزی سه وعده میخوردم خود کرفس خامم خیلی خوردم

شما سه ماه اولی اصلا نخور 

حالا بد به دلت راه نده ولی ازین به بعد نخور

مامان من میگه این بازیا چیه ما قدیم‌ همه چیز میخوردیم  این حرفا نبود ولی الان ادمو‌ میترسونن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...