2821
2789
انقدرکه من درحال حرص خوردن هستم تاموقعیتی که مرضی میگه روازدست ندی خودتون توجهی نمی کنیداگه تووضعییت ...

اصلا پیشنهاد دارم 

باشه . قسط مرضی رو نداری بدی نده . 

ما به مرضی اعتماد داریم . بذار مرضی باهات بیاد و ثابت شه . اون وقت ما پولمون رو میریزیم برای مرضی. به جای ایتکه برای تو بریزیم.

ها ؟☺

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیدین که من پیشنهادش رو دادم پایه هم بودم هفته آینده رستِ همسرمه پا میشدیم میرفتیم اراک هم یه دوری ...

به جان خودم بیا شیراز آب و هواشم بهتره

پسر منم ببین و اعلان کن که دروغه یا دروغ نیست

بیخبر و سرزده هم بیا

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نی نی یار میشه پیگیری کنین این کاربر کی هست. خیلی دلم میخواد راست و دروغش کشف شه

سلام مگه نی نی یار 5 تاپیک نزدن که اعتماد نکنید اصلا کسی که مشکل داره این همه خط موبایل از کجا میاره عضو میشه برای چی اعتماد میکنید؟ حتی اگر راست هم بگن تو سایت نمیشه درخواست کمک کنن هزار بار دیگه عضو بشن بسته میشه سایت هم هیچ مسیولیتی نمیپذیره

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بله انقدر کمک میکنن پولدار میشن میرن خارج    

😂😂😂😂رسما اختلاس میکنن تو نی نی سایت

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

خدایی اونایی که پول ریختن رو چه حسابی این کارو کردن؟با 600 تومن میشد به یک آدم نیازمند واقعی کمک کرد من هر ما برای 15 خانواده مواد غذایی می برم پخش میکنم ومی دونم که فقر واقعی یعنی چه وقتی دخار بچه 3 ساله از گشنگی نای حرف زدن نداره وقتی مادر تازه زایمان کرده نون خشک هم نداره بخوره ....

بچه ها حقوق ما٣٢٠٠هستش

اين ماه خورديم ب پيسي

با دادن وام و قرض ها٢٠٠تومن ته ش ميمونه

ك ١٤٠تومنشو بايد بدم غربالگري

شماره كارت بدم يا خودتون زحمت ميكشيد پيگير ميشيد شماره كارتموپيداميكنيد؟؟

....‌
ببين اگه اومد و تاييدش كردي من يه تومن ميدم برا خودش بر نگردونه منو تگ كن اومد باهات

چرا برنگردونه؟

بیخیال پانی

الان همه دارن سخت کار میکنن

اینکه نشد یکی راه بیفته بگه من ندارم و از بقیه پول مفت بگیره

یه خانمی هست برای تمیز کاری میاد منزل من و منزل خیلیهای دیگه هم میره ۲ تا بچه داره عین دستهء گل شوهرش کارگر بوده که سالها پیش فوت کرده این خانم از همین راه نظافت خونه های مردم با آبروداری بچه هاش رو داره بزرگ میکنه

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم بانک صادرات یه وامی برای چنین مواقعی میده با اقساط طولانی . ی‌کی از کاربرا گفت فرزندش رو همینط ...

الان ک آخر سال فک نکنم  وام بدن ولی پیشنهاد مرضی  و دلارام خوبه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها واقعا کسایی بودن که پول ریختن!؟؟؟خدااایا باورم نمیشه اصلا اخه رو کدوم مدرک وواعتبار..با کدوم سندومدرک

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
اصلا پیشنهاد دارم   باشه . قسط مرضی رو نداری بدی نده .  ما به مرضی اعتماد داریم ...

👌موافقم

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
یکی از کابرا گفت بانک صادرات هزینه درمان رو میده و در اقساط خیلی کم و طولانی پس میگیره  ولی ای ...

عه چه خوب . اگه راست میگفت که بچشو بقل میکرد میرفت . اینهمه چونه زدن نداشت

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
2823
2791
2779
2792