راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
شعله جان بهت غبطه خوردم که با تلاش و پشت کار ۶۰۰از تو سایتی که عمومیه و هزاران کاربر داره جمع کردی آفرین تو مستحق خرید خونه ای ادامه بده تو میتونی بعضی هاهم حمایتت میکنن
انصافا حق داری ادامه بدی ببین اگه چیزی کم و کسر داری بگو تهیه میکنن بچه های ساده اینجا😐😐😐😐
درسته اما متاسفانه خودش میخواد که اینجوری باهاش حرف بزنن منکه توهینی نکردم اما حق بدید کاربرها شک کن ...
نمیدونم بخدا راست و دروغش پای خودش ولی اگه راست بگه خدا کمکش کنه . منم ندارم وگرنه حضوری کمک میکردم چون میدونم وقتی پای بچت وسط باشه دیگه چه بلایی سر آدم میاد.
شعله جان بهت غبطه خوردم که با تلاش و پشت کار ۶۰۰از تو سایتی که عمومیه و هزاران کاربر داره جمع کردی آ ...
😂😂😂😂😂
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀