2821
2789
من تازه رسیدم . چرا  همه بهش میگید بره بانک؟

عزیزم بانک صادرات یه وامی برای چنین مواقعی میده با اقساط طولانی . ی‌کی از کاربرا گفت فرزندش رو همینطوری عمل کرده

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دلارام جون اراكي شما ؟

نه فدات شم من تهرانم 

هواسم نبود اين خانوم اراكه 😬 ولي اگر رأست بگه ميتونه بياد تهران كه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی😍😍😍میگم شاید دختر شد🤣🤣

عه 😍😍😍فندق دار شدی

مبارکه مبارکه

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
دیدین که من پیشنهادش رو دادم پایه هم بودم هفته آینده رستِ همسرمه پا میشدیم میرفتیم اراک هم یه دوری ...

ببين اگه اومد و تاييدش كردي من يه تومن ميدم برا خودش بر نگردونه

منو تگ كن اومد باهات

عه 😍😍😍فندق دار شدی مبارکه مبارکه

ممنونم دوست جان😍😘

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

شعله جان بهت غبطه خوردم که با تلاش و پشت کار ۶۰۰از تو سایتی که عمومیه و هزاران کاربر داره جمع کردی آفرین تو مستحق خرید خونه ای ادامه بده تو میتونی بعضی هاهم حمایتت میکنن 

انصافا حق داری ادامه بدی ببین اگه چیزی کم و کسر داری بگو تهیه میکنن بچه های ساده اینجا😐😐😐😐

درسته اما متاسفانه خودش میخواد که اینجوری باهاش حرف بزنن منکه توهینی نکردم اما حق بدید کاربرها شک کن ...

نمیدونم بخدا راست و دروغش پای خودش ولی اگه راست بگه خدا کمکش کنه . منم ندارم وگرنه حضوری کمک میکردم چون میدونم وقتی پای بچت وسط باشه دیگه چه بلایی سر آدم میاد. 

شعله جان بهت غبطه خوردم که با تلاش و پشت کار ۶۰۰از تو سایتی که عمومیه و هزاران کاربر داره جمع کردی آ ...

😂😂😂😂😂

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
شعله جان بهت غبطه خوردم که با تلاش و پشت کار ۶۰۰از تو سایتی که عمومیه و هزاران کاربر داره جمع کردی آ ...

بله انقدر کمک میکنن پولدار میشن میرن خارج  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

درسته میدونم کارش اشتباهه ولی میگم کاربرا هم هی بهش فحش ندن الان اوضاع مالی طوری شده که بعضی وقتا حا ...

عزیزم شما هم اینجا کمک خواستی با طلب کاری ؟ 

من بیش از ۲۰ مورد اینجا بررسی کردم برای کمک بلااستثنا دروغ بود . 

عزیزم کسی که نیازمنده درخواست کمک نهایتا داشته باشه نه پول بلاعوض . حالا که راه حل بهش دادن . چرا قبول نمی کنه ؟