2821
2789
بچه ها من کار به راست و دروغش ندارم ولی واقعا اگه راست بگه خیلی دردناکه من این روزا رو کشیدم میدونم ...

دندون بچه رو میتونه ببره بکشه دور از جون همه بچه ها سرطان که نیست کرم خوردگی دندونه دیگه 

خدایی شما هم توقع دارین استارتر بره زیر بار قسط و وام و چک و سفته وقتی میتونه با یه شب نی نی سایت اومدن 600 تومن پول بره تو حسابش؟!نصف حقوق یک ماه کارگری که از صبح تا شب زحمت میکشه؟؟!!!گیر ندین دیگه فقط کمک کنین که زبونشم سرتون دراز شه از تاپیکای خواهرشوهر و مادرشوهر ایراد بگیره البته حق هم داره چون اون تاپیکا درامدزا نیستن!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صد بار گفتن شناسنامه گفت عمرااااا تو بیوگرافی کاربری اولش سن یکسال بود تو برگه ازمابشگاهم یکساله ولی ...

امکان نداره سن بیمار رو الکی بنویسن چون هم ازمایش هم دارو با توجه به سن بیمار تجویز میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب الان بچم دارو خورده و خوابیده و منم آروم نشستم پیشش .

نه کلا شما خیلی ریلکس و آرومی و اصلا شخصیت جالبی داری.خیلی غیر عادی خیلی شدید.

خیلی هم طلبکار خیلی زیاد

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
بنده خداتا صبح بیدار بوده مشغول کاسبی الان وقت خوابشه دیگه چه توقعاتی داریدا😂😂😂

واقعا درکش نمیکنم. اگه واقعا یه مادره نباید انقدر ریلکس باشه

میگه بچم خوابه چطور برم بانک😐😐😐😐

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
صد بار گفتن شناسنامه گفت عمرااااا تو بیوگرافی کاربری اولش سن یکسال بود تو برگه ازمابشگاهم یکساله ولی ...

با شناسنامه چیزی حل نمیشه من چند بار رفتم مطب دکتر تا پیداش کردم .ی برگه بهم داده برای هزینه و شرح حال .اونوقت با وجود مدارک و عکس و ...گفتن مردی .معتادی.بچه خودت نیست .

خب از بحث خارج نشید .کاربر گیسو و هم تگ کنید .اسکرین چت اونم بخواید .غیر از این نیست .ک فقط برای کار ...

اگه راستگوبودی بچتو همون خواب آلود برمیداشتی میرفتی بانک خودم مادرم میدونم بچه مریض داشتن یعنی چی دخترم مشکلش چشمش بودکه داشت ازدست میرفت کاسه کوزه اتو جمع کن وگمشو ادای مادرا رو درنیارخدانکنه مادری بچش مشکل داشته باشه .همون فامیلاکه رمز سیمکارت بدن میتونن نفری ۱۰۰بدن روحیه گداییت بدنیست خوب سروزبونم داری.کسی که مشکلی روعنوان کنه که هزارراه حل جلوش بذارن وسمج باشه وانگارنه انگاربقیه چی میگن دروغگویی بیش نیست ازسادگی بعضیاسو،استفاده میکنی حس خوبی بهت ندارم خداهدایتت کنه

🩷🩷

نگفتن قسط.گفتن سه تاچک حالامدتش خودشون معلوم می کنندبامرضی توخصوصی صحبت کنیدبرعکس مزه پرونی های بقیه ...

عزیزم منم قبلا از این پیشنهاد ها دادم ولی نمیان سر قرار . 

فقط می گن میایم که بقیه باور کنن و پول بدن . 

امکان نداره سن بیمار رو الکی بنویسن چون هم ازمایش هم دارو با توجه به سن بیمار تجویز میشه

همه رو خر فرض میکنن ، اصلا همه میدونن سن بیمار توی دوز دارو باید لحاظ بشه ، همینطور رنج هر فاکتوری در آزمایش بر حسب سن بیمار سنجیده میشه

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
تو اسکرینی هم که چت با اون خدا گذاشته برای قرار  ، نوشته دندون دخترم آبسه کرده امروز نرفتم کلین ...

این خانوم اصلا نگران بچش نیست. فقط نشسته تو سایت داره جواب بقیه رو میده

میخواد فقط بقیه رو قانع کنه با حرفاش. واقعا براش متاسفم

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

[QUOTE=82640668]من عرص کردم حقوق همسرم ۱۲۰۰ و ۸۰۰قسط داریم .[/QUOخب میشه ماهی 300

چند روز بری کارگری جور میشه ها 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من نمیدونم چرا کار کردن انقد سخته واسه بعضیا. بابا بچت نوزادم نیست که بگم دستو پا گیره.وقتی میبینی ...

پاریس عزیزم 😍😍😍😍🤗

خوبی کوچولوت خوبه ؟

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز