2821
2789
جواب منو ندادی بیام دخترت رو ببرم دکتر پول رو هم مستقیم بدم به دکتر و همونجا بمونم تا کارش تموم بشه ...

شما برید تلـگرام باهاشون حرف بزنین بعد هر چی شد و هر کاری کردین همین جا بگین ممنونم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کسی هست مثل من هی با خودش زمزمه کنه هیچی نگو هیچی نگو    

اره خواهر من خدا میدونه چیا دارم بگم سکوت میکنم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سواستفاده ایی در کار نیست خودتونم میدونید من تمام مدارک و دادم .کافیه واقع بین باشید 

والا واقع بینم من ولی صداقتی و حسن رفتاری نمیبینم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
سواستفاده ایی در کار نیست خودتونم میدونید من تمام مدارک و دادم .کافیه واقع بین باشید 

بغیر از شناسنامه خودت و بچت 😒

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
وای خدایا دیگه واقعا داره خندم میگیره چطور اینهمه وقتتو این چند روز اینجا گذاشتی  واسه پول بع ...

تو اسکرینی هم که چت با اون خدا گذاشته برای قرار  ، نوشته دندون دخترم آبسه کرده امروز نرفتم کلینیک فردا می رم!!!!!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

خوشم میاد جوری جواب میدن خانم‌شعله انکار وظیفه ملته کمک کنن و چون نکردن باید توبیخ شن   

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
جواب منو ندادی بیام دخترت رو ببرم دکتر پول رو هم مستقیم بدم به دکتر و همونجا بمونم تا کارش تموم بشه ...

دیگه اگه اینو قبول نکنه دیگه واقعا شک منم برطرف میشه😐😐😐😐

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

کو مدارک من ندیدم بعد هم مثل سری های قبلی می تونه جعلی باشه اگر راست میگین با مرضی برید کار دخترتون رو درست کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar