2821
2789
قطعا صاحب سایت از وجود من و بقیه اعصاست ک صاحب سایت شده .اگه همین اعصا نبودن سایت معنایی نداشت .

باشه ولی راضی نیستن که از کاربرا پول بگیرین من اجازه نمیدم بهتون تا جایی که بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا اسم تمام کاربرایی که به ایشون کمک کردن و طرفداری کردن رو تو خصوصی برام بذارین

عزیزم این خانوم درگذشت رو قطع نکن پیشتهاد داد تو خونم تمیز کاری کن روزی ۱۵۰ بهت میدم ایشون ادم خوبیه

ولی اسم بقیه رو یادم نیس تاپیک ترکید متاسفانه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
واقعیت اقوام خودم تووی پلیس فتای اراک هست .عابر بانک منو از شب یلدا هک کردن و خالی کردن ولی پیگیری چ ...

پس اول پرس و جو کردی بعد گدایی می کنی 

چون حرفات دروغه .اول قانون گدایی رو پرسیدی . اما چون مطلع هستی می دونی جرم نداره پس گدایی می کنی .

بد سوتی دادیااااا

لطفا اسم تمام کاربرایی که به ایشون کمک کردن و طرفداری کردن رو تو خصوصی برام بذارین

یا علی😂😂😂 ایندفعه ببخششون

منهدم نکن.

طفلیا ساده هستن

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
سلام دسترسیتون بسته میشه اگر طرفداری کنید از کسی که پول میخواد

جانم نی نی یار 😍😘👍

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
باشه ولی راضی نیستن که از کاربرا پول بگیرین من اجازه نمیدم بهتون تا جایی که بشه

نی نی یار عزیز .متوجه م ک شما میخواید وظیفتونو انجام بدید ولی در وهله اول .چرا دروغ گفتید؟سیمکارت من ۴تاش اعتباری اطرافیانمه .میشه اصلاح کنید