2821
2789

کسی که قصد کمک داره بره به گور خواب ها کمک کنه . به معلولین . یتیم ها و...

کسی که محتاج نون شبه و توانایی کار نداره . نه کسی که با گوشی و نت پر سرعت بیکار با تن سالم نشسته گدایی می کنه . بر فرض محال که راست بگه . بره کار کنه . وام بگیره . گوشی و فرش زیر پاشو بفروشه و.... 

واقعیت اقوام خودم تووی پلیس فتای اراک هست .عابر بانک منو از شب یلدا هک کردن و خالی کردن ولی پیگیری چ ...

سایت عمومی هست ولی صاحب داره و راضی نیست شما چطور حاضرین پولی که اینجا جمع میکنین برای جگر گوشه تون استفاده کنین؟ هر چی کاربرا راضی باشن صاحب سایت هم هست که راضی نیستن پول جمع کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اگ جات بودم مسلما واس حال دخترم حتی اگ شده بود میرفتم کارگری!!!!!  اون گوشی هم میفروختم

یه نفر پیشنهاد داد ۵ روز بیا برام کار کن روزی ۱۵۰ بهت میدم . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چرا سیمکارت هایی که باهاش ثبت نام میکنین نمی فروشین؟ همه هم خط ثابت

نمیگی عاشقت میشم؟😂😂😂😂😂😂عالی بود

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
سایت عمومی هست ولی صاحب داره و راضی نیست شما چطور حاضرین پولی که اینجا جمع میکنین برای جگر گوشه تون ...

قطعا صاحب سایت از وجود من و بقیه اعصاست ک صاحب سایت شده .اگه همین اعصا نبودن سایت معنایی نداشت .

واقعیت اقوام خودم تووی پلیس فتای اراک هست .عابر بانک منو از شب یلدا هک کردن و خالی کردن ولی پیگیری چ ...

من تا الان هیچی نگفتم

ولی جواب نی نی یار رو بده

همه سیمکارتهایی که باهاش ثبت نام کردی خط ثابت بوده

مخم سوت کشید واقعا

تو الان همه اون سیمکارتها رو بفروشی خودش کلی پول میشع

نمیدونم به کجا میخوای برسی واقعا متاسفم😡😡

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
شما حق دارید .ولی این ی سایت عمومیه و برای مردم ساخته شده چرا نتونیم ازش استفاده کنیم و از همنوع خود ...

نکنه وقیح خودتی کلامشکوکی

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
دندونای دختر منم خراب شد تو ۴ سالگی بردم با بیهوشی درست کردن ۵ سال پیش شد ۲ میلیون  از طرفی پول ...

لامصب خیلی گرون دندانپزشکی 

باید ارتودنسی کنی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست