2821
2789

واسه کاربرای ساده متاسفم ایشون اصلا نیازمند نیستن خیلی هم رو دارن و فقط میخوان پول راحت به دست بیارن اونایی که پول به ایشون دادین واقعا براتون متاسفم 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شما چرا اصرار داری ب زیرآب زنی .ی چیزی توو مایه های وطن فروشی و جاسوسیه

زیر آب زنی ؟ 

چه ربطی داشت ؟

ببین عزیز! برای من یکی با واژه ها بازی نکن . من شغلم و تحصیلات مرتبطم، ز بان شناسی هست . خوب بلدم بازی کنم با واژه ها . 

شما زیرکانه از جواب دادن طفره میری. زیر آب کی رو میزنم ؟! 

سوال واضحه : 

چرا اون ده تا راه که بهت پیشنهاد دادن رو نمیری؟ فقط گدایی خوبه ؟

اره چون عزت نفس نداری. چون پول مفت راحت تره .

همین .

تمام ☺☺☺🙄

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا یهویی لحنش از التماس شد طلبکارانه واقعا عجیبه

یکم دیگ صب کن

نفری ی ی فحشم میده

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
مرضی ب منم وام بده 😉😉😉

😁😁😁بانکم‌ مگه

ولی اگر راست بگه و ثابت کنه حاضرم ۳۹۰۰ رو ۳ قسطه بهش بدم

البته من سرم توی حساب کتابه شعله جان چک میگیرم ازت سر موقع پول نشد برگشت میزنم

خوبه؟

.Pain🔥you made me a believer

واسه کاربرای ساده متاسفم ایشون اصلا نیازمند نیستن خیلی هم رو دارن و فقط میخوان پول راحت به دست بیارن ...

راستی عزیزم این کاربر درگذشت رو قطع نکنیا نمیخاست کمک کنه فقط گفت بیا توی خونم کار کن اگه راست میگی روزی ۱۵۰ میدم بهت

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چرا سیمکارت هایی که باهاش ثبت نام میکنین نمی فروشین؟ همه هم خط ثابت

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز