maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 عنوان جوووووش😭😭 179 بازدید | 35 پست بچه ها پایین گردن ک تقریبا میشه روی سینم چند مدته همش جوش میزنه لک میشه بددددددم میادب نظرتون از چیه؟ کسی اینجوری بوده؟راه حلی جز دکتر رفتن دارم؟😭 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ 1397/11/30 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 صابون گوگرد عالیه نمیذاره جوش بزنم؟یا لکاشو میبره؟برای لکش هم چیزی سراغ دارین؟داره اعتماد ب نفسمو میاره پایین😭😭 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 آزمایش بده عزیزم جوش بدن اکثرا دلیلش کبد خرابه اون ماه چکاپ کامل دادم هیچیم نبود☹ دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
shima_joooon عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 412 فقط برو دکتر اصلا خود درمانی نکنمن یکسال با صورتم کلنجار رفتم آخرش تسلیم شدم و رفتم دکتر ۳ ماهه تحت نظرمخوبه خوب شدم
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 آزمایش بده جوش علامت یه مشکله گاهی ی ماه نشده چکاپ کامل دادم عزیزم مشکلی نداشتم🙁خیلی اعصابم خورده😭 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21143 حتما برا پری شدنته خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 فقط برو دکتر اصلا خود درمانی نکن من یکسال با صورتم کلنجار رفتم آخرش تسلیم شدم و رفتم دکتر ۳ ماهه تح ... اخه ی سریا میگن دکتر پوست کار خاصی نمیکنه فقط پول بیخودهتو نتیحه گرفتی پس؟ دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
لولیـپاپ عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 2400 ی ماه نشده چکاپ کامل دادم عزیزم مشکلی نداشتم🙁 خیلی اعصابم خورده😭 خوراکی های تصفیه کننده کبد بخور.ضرر ندارن که.شاید با خوردنشون خوب شدیاگه ریز و قرمزه گرمیه _آبنبات هستم_
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 حتما برا پری شدنته نههههه عاطی جون😭دو سه ماهه اینجور میشهاین اطراف دکتر پوست خوبم نداره باید بپرسم ببینم کجا داره برم😢 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
shima_joooon عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 412 ی ماه نشده چکاپ کامل دادم عزیزم مشکلی نداشتم🙁 خیلی اعصابم خورده😭 ببین جوش بدن یا بخاطر گرمیه یا یه چیزی تو بدن به هم ریخته مث هورمونا و کبد و کلیهدلیل دیگه ای فک نمیکنم داشته باشه من صورتم کیست جوش ساز داشت