2777
2789
عزیزم اگر مذهبی هستی یه سوال ازت بپرسم  من قبل ازدواج همه نمازام میخوندم بجز نماز صبح که گاهی ...

اگه واقعا شرایط غسل نداری تیمم بدل از غسل کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته خدایی با یه بچه و موی بلند و این دردسر ها.هرروز هم که نمیشه رفت.بخصوص من که از حمام خونمون ...

چرا میترسی؟

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
شرایط غسل که گاهی ندارم گاهی هم وقتی دارم که خستم مثل امشب ۱۲ شب بعد از۱۴ ساعت بچه داری مداوم و غذا ...

درکت میکنم با بچه کوچیک شرایط سختیه     با بچه کوچیک همینطوریش ادم از پا میفته      تیمم بدل از غسل سرچ کن  توضیح داده    نیتش رو کن رو خاک تمیز تیمم کن   بعدش نمازتو بخون...تو اولین فرصت غسل کن .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم اگر مذهبی هستی یه سوال ازت بپرسم  من قبل ازدواج همه نمازام میخوندم بجز نماز صبح که گاهی ...

ببین من نمازام رو سر وقت یعنی موقع اذان میخونم 

اگه بخواهی نماز سر وقت بخونی تاکید شده که باید حتما نماز صب رو بخونی و چه بهتر که سر وقت باشه اولش شاید سخت باشه بعد لذت میبری ومیخونی 

در مورد غسل 

ببین شاید تو غسل وسواس داری که میگی  با بچه نمیشه رفت حموم  زمانی که خوابه برو غسل کن 

غسل دو دقیقه هس حالا شما پنج دقیقه غسل کن یعنی سریع انجام بده و شک نکن تو غسل 

یه تجربه که همه اونایی که نماز شب میخونن میگن و من به تجربه رسیدم اینه که روزا قضای نماز شبت بخون 

حالا حوصلت نشد همون سه رکعت شفع و وتر بخون اگه بازم حوصلت نشد فقط اون یک رکعت وتر رو بخون 

بخون به آرامش خاصی میرسی و عادت میکنی سحر میخونی

موفق باشی 

ببین من نمازام رو سر وقت یعنی موقع اذان میخونم  اگه بخواهی نماز سر وقت بخونی تاکید شده که باید ...

من اگر کنار بچه نباشم یا در حمام باز کنم بیدار میشه اصلا اینطور نمیشه همش بهم میچسبه

بعد هم ببخشید طوریه هفته هفت روزه ۶روزش باید غسل کنم واقعا خسته شدم

ای جان چن سالشه؟ 

۲ سال

شبا ساعت ۳ میخوابه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊