2777
2789

اعصابم داغونه..اینقدر بیدار میمونم شبا از این همه فکز که صب 6  7 اتومات خوابم ببره

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذارید مشکلات زندگی بهتون فشار بیاره  طوری ک باعث بی خوابی بشه    تلاش حودتون برای حلش کنید اما ناگزیر رو باید پذیرفت و کنار اومد باهاش   اخرش بدترین اتفاق مگه چیه؟؟با اونم باید کنار اومد.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نذارید مشکلات زندگی بهتون فشار بیاره  طوری ک باعث بی خوابی بشه    تلاش حودتون برای حل ...

نمیشه که نمیشه...

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
نمیشه که نمیشه...

اگه روی ذهنت کار کنی میشه    من مثلا بیماریم درمان پذیر نیس     دارم کنار میام با مردن   بدترین اتفاق برام مرگه ک باید کنار بیام باهاش.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شبها وقت خواب سوره واقعه بخون با توجه به معانیش

عزیزم اگر مذهبی هستی یه سوال ازت بپرسم 

من قبل ازدواج همه نمازام میخوندم بجز نماز صبح که گاهی خواب میموندم بعد نامزدی کمتر شد چون روم نمی شد نامردم میره برم حمام غسل کنم

بعد ازدواج دوباره خوب شد ولی زود باردار شدم و پاهای آخر بارداری  همون مشکل و الانم که بچه دارم واقعا نمیرسم تا میرم غسل کنم بخونم و مرتب شدم پریود میشم

احساس خجالت میکنم از خدا

همش فکر میکنم بد شدم و روم نمیشه ازش چیزی بخوام وای واقعا شرایط سخته همین امروز همسرم صبح رفت ساعت ۱۲شب برگشت.اونموقعم خسته کوفته  خب من بیچاره کی غسل کنم.چون باید بچه رو یکی نگه داره من بدم حمام

اگه روی ذهنت کار کنی میشه    من مثلا بیماریم درمان پذیر نیس     دارم کنار میام ب ...

نگران نباش..

خدایی ک اون بالاست نگهت میداره..

خدا همیشه غیر قابل پیش بینیه

عزیزم اگر مذهبی هستی یه سوال ازت بپرسم  من قبل ازدواج همه نمازام میخوندم بجز نماز صبح که گاهی ...

خوش ب حالت.

من مجردم.غسل پیود میکنم ولی ابنکه بعد ازدواج دم ب دیقه بخوام برم غسل اذیتم میکنه