2777
2789

دخترم ازهفت خوابید تادوازده ازدوازده تاالانم بیداره اول گفت چو برام بزار یعنی آهنگ حالام داره جیک کوچولو میبینه منم تواین فاصله ظرفاموشستمو ریخت وپاشاشو جمع کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم داره بازی میکنه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خوابم نمیبره فکر و خیال نمیزاره 

همیشه هر بحرانی رو مدیریت کردم الان نمیتونم بحران مالی خونه رو مدیریت کنم خیلی بهم فشار میاد احساس میکنم غرورم شکسته

فعلا که سه ماهه گوشت نخریدم برا پسرم هم میرم خونه مادرم یا مادرشوهرم گوشت میزارم.همه چی رو هم کمتر استفاده میکنم ولی واقعا نمیشه

حالا دارم فکر میکنم اینه چی رو بفروشم یا چیکار کنم کمک حال شوهرم باشم

بازم حمله آسم   بازم دویدن سمت داروها و باز کردن پنجره ها  بازم لباس پوشیدن برای بیمارستان رفتن   بازم داروهای قوی و بشدت عوارض دار      تو رو خدا برای درمانم دعا کنید  ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...