2777
2789
عنوان

بشکنه دستش

353 بازدید | 27 پست

امروز که پسرم از مدرسه برگشت صورتش قرمز بود 

بعد که پرسیدم اول نگفت بعد گفت یکی از دوستاش شوخی شوخی زده تو صورتش الهی که بشکنه دستش 

اولا شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟؟

دوما راهنماییم کنید چجوری با پسرم رفتار کنم یاد بگیره از خودش دفاع کنه ونذاره کسی بزنتش؟؟

واقعا احتیاج دارم به راهنماییتون

خیلی داغونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفرین نکن بچه مردمو

دوتا بچه بودن دیه یادش بده دفاع کنه از خودش

یا برو تشرش بده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

این شعر بزرگ بنویس بزن رو در اتاقش 

زدی ضربتی         ضربتی نوش کن 

یگی بزنی             دو تا می خوری

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

اول اینکه با مدرسه تماس بگیر و بگو به ناظمشون تا اون بچه تنبیه بشه دوم اینکه به پسرت بگو وقتی کسی بهت زور میگه هیچوقت کتککاری نکن هیچوقت ولی اگه کسی کتک زد از خودت دفاع کن اگه از تو بزرگتر بود و نتونستی از خودت دفاع کنی به معلمت بگو 

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

پسر منم دقیقا مثل پسر شماست اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه. پدرش میخواد بزارتش باشگاه و واسش یه کیسه بوکس خریده و تو خونه هم باهاش مثلا کشتی میگیره و فیلمای رزمی با هم میبینن البته یکی دو روزه این برنامه ها رو شروع کردیم تا ببینیم چی میشه

کلاس سوم ابتدایی  نه میگه داشتیم نون بیار کباب ببر بازی میکردیم یدفعه ناغافل زده

آها پس سر بازیه  ، خب بهش بگو 

به مدیری معاونی معلمی بگه خودش نه اینکه خودشم کتک بزنه چون خیلب از مادرا رو دیدم به بچشون میگن هرکی زدت توهم بزنشون و ایطور شخصیت بچشونو افتضاح بار میارن و یا از بچت بخواه بااون همکلاسیش دیگه بازی نکنه به همین راحتی

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

نفرین نکن عزیزم 

پسر منم چهارم بود دوستش سرشو زده بود به دیوار بعدم فرار کرده بود اومد خونه دیدم سرش خون میاد منم خیلی ناراحت شدم ولی دیدم اونم بچه بوده دیگه ولی به پسرم یاد دادم از خودش دفاع کنه ولی هیچ وقت دعوارو شروع نکنه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بهش بگین اجازه نده کسی بزنه تو صورتش ولی خیلی پیاز داغش رو زیاد نکنین 

بچه هستن دیگه اونم که زده بچه است عقل ندارن نگید بشکنه دستش گناه داره 

من دخترم تو مهد هی دوستش لپش رو میکشید اینم گریه که دردم گرفت گفتم بهش بگو اینکار رو دوست نداری اخرش با هم کنار اومدن بچه اسمش روشه دیگه 

تا بزرگ بشن کلی از این اتفاقات میوفته 

نظر من اینه که به خودش خیلی ملایم بگین و همینجور به ناظم مدرسه ولی با عصبانیت و اینا نه بگین که یه کم نصیحت کنن مثلا کل کلاس رو بدون اینکه اسم ببرن از پسرتون