2777
2789
عنوان

بشکنه دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست

بچه ها به هم میفتن بخصوص پسرا همین کارارو میکنن تا بزرگ شن دخالت نکن بذار خودش یاد بگبره از خودش دفاع کنه بره دبیرستانم میخوای بری شکایت کشی 

در ضمن اگه برعکس بود این قضیه دوست داشتی مادر بچه بگه بشکنه دستش 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

منم یه دختر 5ساله دارم که میره مهد...اولش که میزدنش یا بهش زور میگفتن به دخترم میگفتم اجازه نده..بهشون..دعواشون کن..جاتو عوض کن..برو به مربیت بگوووو...بعد دیدم نه بابا..دوره این حرفها گذشته بهش گفتم فحشت دادن..جواب بده...دادزدن اخم کن...زدن ..برن....جواب گرفتم.....دیگه نمیتونن زور بگن بهش...البته خیلی ها میگن اگه برننش..توهم یادش بدی که توهم بزن..خوب نیس...فردا توروهم میزنه...ولی تو این دوره زمونه نزنی..میزننت.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه با مدرسه تماس بگیر و بگو به ناظمشون تا اون بچه تنبیه بشه دوم اینکه به پسرت بگو وقتی کسی به ...

بنظرتون به مدرسه بگم یا مادرش ؟؟

شماره مادرشوهر نداشتم ولی از یکی از مادرا گرفتم صبح می‌خوام زنگ بزنم به مادرش

کلاس سوم ابتدایی  نه میگه داشتیم نون بیار کباب ببر بازی میکردیم یدفعه ناغافل زده

خب دیگه بازی میکردن حساس نباش اگه عکس العمل خشونت امیزی نشون بدی ممکنه باعث بشه دیکه پسرت راستشو بهت نگه

و اینکه چطور دلت میاد ب یه بچه بگی دستش بشکنه 

بچه ها به هم میفتن بخصوص پسرا همین کارارو میکنن تا بزرگ شن دخالت نکن بذار خودش یاد بگبره از خودش دفا ...

به خودشم گفتم قرار نیست همیشه من زنگ بزنم ولی ایندفعه خودم خیلی داغون شدم صورت بچمو دیدم می‌خوام زنگ بزنم 

بنظرتون به مدرسه بگم یا مادرش ؟؟ شماره مادرشوهر نداشتم ولی از یکی از مادرا گرفتم صبح می‌خوام زنگ بز ...

نکن اینکار رو دوست من 

پسرت تنها میشه و تو مدرسه براش دست میگیرن که بچه ننه هست 

مراقبش باش ولی از راه دور بدون اینکه هیاهو به پا کنی

بنظرتون به مدرسه بگم یا مادرش ؟؟ شماره مادرشوهر نداشتم ولی از یکی از مادرا گرفتم صبح می‌خوام زنگ بز ...

نه به مدرسه بگو هیچوقت با مادر دیگه سر بچه صحبت نکن وظیفه مدرسه اس تو این موارد تذکر بده اون مادرم مثه شما تو خونه بوده مسائل مدرسه باید تو مدرسه حل بشن

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

نه به مادرش چه.تو مدرسه هین بازی این حرکتو انجام دادن

خیلی زشته این کار سریع بری مدرسه شکایت یا به مادزش زنگ بزنی

و