2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا برا این دعا کن صلوات براش نذر کن حالت خوب میشه  https://www.ninisite.com/discussion/topic ...

شهروز چیشده چند جا دیدم گذاشتی من هم دعا کردم هم صلوات فرستادم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

کتاب بخون هم یادت میره هم زودتر خوابت میبره و یا موزیک شاد بذار مجله حل کن

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

دقیقا منم از ساعت٩خوابیده خسته بود گفت نیم ساعت دیگه بیدارم کن منم حالم گرفتس حوصله ندارم😔

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
منم امروز حالم خیلی داغون بود امید داشتم که باردار باشم ولی پریود شدم انقدر گریه کردم که چشمام پفه&n ...

عزیزم ایشالا خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت میده 

اگر حال داري پاشو چاي بذار برا خودت يا نسكافه يا قهوه درست كن پنجره رو يكم باز كن باد سرد به صورتت بخوره و نوشيدنيتو بخور من كه با اينكار كلي اروم ميشم😘😘😘

خداياشكرت....❤️