2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 67 پست
نزدیک پریودیته برو چایی دم کن بخور یا دوش بگیر یا سیگار بکش یا فیلم دانلود کن ببین

نه نزدیک نیست.شاید نسکافه بخورم .وای طرف سیگار نمیتونم برم دلم نمیخواد بوش به بچه هام بخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امتحان میکنم عزیزم امیدوارم حالم خوب شه

اگر دوست داري اشكت در بياد و سبك بشي در كنار اينا يه پتو هم دور خودت بپيچ و اهنگ ملايم غمگين هم بذار قشنگ اشكات روون ميشه و سبك ميشي من كارمه برا همين پيشنهاد ميدم😂😂😂مخصوصا اگر برف بباره اهنگ برف بابك جهانبخش معجزه ميكنه😂اميدوارم زودي حالت خوب بشه دوستم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خخخ باشه بابا ببخشید تو سایت گفتم

ن گلم اینجوری نگو یهو دیدی طرف باورکرد رفت کشید واقعا!!

اونوقت آسیبی ک ب زندگیش میخوره تقصیر شماست

میدونم شوخی کردی ولی شاید یکی جدی گرفت🙂

عروسی کردم😄
میترسم حالم بد تر بشه . کلا از گریه میترسم

مطمئن باش سبک میشی

من ک از گریه نمیترسم من اگه گریه نکنم ب اطرافیانم اسیب خواهم رساند🤐😌

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

دلم گرفته عصبی ام فکرم خیلی مشغول بی پولیه شوهرم مثل مرده خوابیده بچه هامم خوابن الان اینقد اعصابم از دستش خورده دوس دارم اندازه خر بزنمش هر وقت خودش خوابش بیاد زود میگیره میخوابه اگرم خوابش نیاد پای تی وی نشستهبا اون فیلمای مضخرفش .میگم بریم یه دور بزنیم میگه خستم .اه خدایا این بود اون زندگی که آرزوشو داشتم.

اگر دوست داري اشكت در بياد و سبك بشي در كنار اينا يه پتو هم دور خودت بپيچ و اهنگ ملايم غمگين هم بذار ...

من کلا از گریه میترسم . میترسم حالم بد تر بشه. یه نسکافه میخورم بعد میرم پیش پسرام دراز میکشم خدا کنه حالم خوب شه . مرسی عزیزم