از اولی آره دومیه هم هول هولکی ازدواج کردم پشیمونم از ناچاری و حرف مردم داریم زندگی میکنیم باهم.بلندپرواز و بیخیاله این. جمعم آزمون دکترا داره. کلا بفکر آرزوهای خودشه تازندگی مشترک. نمیدونم چکارکنم. بچه ام نداریم. تازگیا گیرداده بچه دارشیم
اولیه با زن شوهر دار بود ک جدا شدی؟ پس جناب تحصیل کرده هم هستو انقدر هرز بپر تشریف دارن!!! بچه خوب ...
اولیه سیکل بود بازن متاهل مبپرید. اینبار با ارشد ازدواج کردم خودم لیسانسم ولی هرز نیس. عوضش تادلت بخاد لجباز کینه ای بیخیال شوت بازی درمیاره غرورداره ی زنگ ب مادرم نمیزنه واس احوالپرسی قیافه بگیر. الانم ک موهاشو بلند کرده تیپ بزنه. میگ پسر ب این خوش تیپی. اخه تیپ واسم نون و آب میشه؟ الان اجاره خونه رو با نصف خرج من میدم خسته شدم دیگ😔
خخخخ ولی دوستت داره ک خطا نمیره مثل اون اولی...بازم شکر الحمدااله
ن سر زن قبلیش شش ماه تهران بود خیانت نکرد توذاتش نیس شکرخدا. ولی لجبازی وغرور تو ذاتشه. اوایل قهرمیکردیم من باید نازشو میکشیدم الان بهترشده. چندروز پیشم سه روز پشد سرهم دعوامون شد اخرقاط زدم گفتم طلاق لجباز فرداش رفت فرم پرکرد گفت امضای تو مونده مجبورشدم شب ک اومد بشم اینجوری🐥🐥🐥🐥ازخرشیطون اومد پایین. تا فعلا طلاق نده تا ببینم چکارکنم باهاش.
از اولی آره دومیه هم هول هولکی ازدواج کردم پشیمونم از ناچاری و حرف مردم داریم زندگی میکنیم باهم.بلند ...
نه بچه دار نشو یکی دیگه رو بدبخت نکن ،بی جا کرده این که الان به زندگی مشترک و تو اهمیت نمیده فردا بچه هم بیاد به اون هم اهمیت نمیده تو که یه بار تجربه داری گول نخور
ن سر زن قبلیش شش ماه تهران بود خیانت نکرد توذاتش نیس شکرخدا. ولی لجبازی وغرور تو ذاتشه. اوایل قهرمیک ...
لجبازیش درست نبوده ولی خب میدونی؟... گاهی اوقات ما ادما خیلی راحت ب خودمون اجازه میدیم اسم طلاقو بیاریم و شاید یه برخورد سفت مثل همون فرمی ک آق دکتر پر کرد نیازمون باشه تا بفهمیم قبح حرفی ک زدیم چقدره و دیگه تکرارش نکنیم و زندگیمونو ارزشمند تر از این حرفا؛بدونیم.