2777
2789
عنوان

نفقه

118 بازدید | 11 پست

ب شوهرم گفتم پول نفقه رو بده خودم واس خونه خرج کنم بیشتر صرفه جویی میکنم. میگ بیا کنارم کارکن تا بهت حقوق بدم میگم جلو مردای دیگ بیام؟ نمیام اصلا. میرم جای دیگ.( منظورم خانم باشن بود)بی منت. گفت پس بگو خبریه. کثافت باهاش دعواکردم گفتم تهمت بزنی جرت میدم😠😠

الان جدا شدی؟

از اولی آره دومیه هم هول هولکی ازدواج کردم پشیمونم از ناچاری و حرف مردم داریم زندگی میکنیم باهم.بلندپرواز و بیخیاله این. جمعم آزمون دکترا داره. کلا بفکر آرزوهای خودشه تازندگی مشترک. نمیدونم چکارکنم. بچه ام نداریم. تازگیا گیرداده بچه دارشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولیه با زن شوهر دار بود ک جدا شدی؟ پس جناب تحصیل کرده هم هستو انقدر هرز بپر تشریف دارن!!! بچه خوب ...

اولیه سیکل بود بازن متاهل مبپرید. اینبار با ارشد ازدواج کردم خودم لیسانسم ولی هرز نیس. عوضش تادلت بخاد لجباز کینه ای بیخیال شوت بازی درمیاره غرورداره ی زنگ ب مادرم نمیزنه واس احوالپرسی قیافه بگیر. الانم ک موهاشو بلند کرده تیپ بزنه. میگ پسر ب این خوش تیپی. اخه تیپ واسم نون و آب میشه؟ الان اجاره خونه رو با نصف خرج من میدم خسته شدم دیگ😔

آخیش نصفه جونم کردی دختر!گفتم اینم هرزس لابد! خداروشکر.باز هر گندی باشن به از هرزگیه.قابل تحمله باز

خنگوله بخدا. جاریم بهم پریده جلوی چشمش این یکم بخار ازش بلند نشده هیچ بهم گفته هیچی نگیا زشته جلو بقیه. انقد بهش غرغر کردمو تهدیدش کردم الان آدم شده گفته اگ عید اذیتت کرد جوابشو بده ببینم سرحرفش هست. خنگول یبار منو و مادرش باهم جلوی جاریم ضایع کرد. انقد لجبازه. ترکه. گاهی ام دروغ میگ. رانندگی بلد نیس. گواهینامه نداره. الان با موتور اینور اونور میریم ن گواهینامه موتور داره ن پلاک. عین خیالش نیس. اخر میبرنش زندون راحت میشم😁😁😅

خخخخ ولی دوستت داره ک خطا نمیره مثل اون اولی...بازم شکر الحمدااله

ن سر زن قبلیش شش ماه تهران بود خیانت نکرد توذاتش نیس شکرخدا. ولی لجبازی وغرور تو ذاتشه. اوایل قهرمیکردیم من باید نازشو میکشیدم الان بهترشده. چندروز پیشم سه روز پشد سرهم دعوامون شد اخرقاط زدم گفتم طلاق لجباز فرداش رفت فرم پرکرد گفت امضای تو مونده مجبورشدم شب ک اومد بشم اینجوری🐥🐥🐥🐥ازخرشیطون اومد پایین. تا فعلا طلاق نده تا ببینم چکارکنم باهاش. 

از اولی آره دومیه هم هول هولکی ازدواج کردم پشیمونم از ناچاری و حرف مردم داریم زندگی میکنیم باهم.بلند ...

نه بچه دار نشو یکی دیگه رو بدبخت نکن ،بی جا کرده این که الان به زندگی مشترک و تو اهمیت نمیده فردا بچه هم بیاد به اون هم اهمیت نمیده  تو که یه بار تجربه داری گول نخور 

ن سر زن قبلیش شش ماه تهران بود خیانت نکرد توذاتش نیس شکرخدا. ولی لجبازی وغرور تو ذاتشه. اوایل قهرمیک ...

لجبازیش درست نبوده ولی خب میدونی؟... گاهی اوقات ما ادما خیلی راحت ب خودمون اجازه میدیم اسم طلاقو بیاریم و شاید یه برخورد سفت مثل همون فرمی ک آق دکتر پر کرد نیازمون باشه تا بفهمیم قبح حرفی ک زدیم چقدره و دیگه تکرارش نکنیم و زندگیمونو ارزشمند تر از این حرفا؛بدونیم.