2777
2789
عنوان

بازم منفی شد

314 بازدید | 34 پست

سلام . کلی گریه کردم این دومین ماهه تو اقدامم الان بی بی زدم منفی شد ۴ روز از پریودم میگذره 

قبل اینکه اقدام داشته باشم پریودام منظم بود الان تو این دو ماه اقدامی خیلی عقب میندازم پریودم و علتش چی میتونه باشه همه اینطوری میشن ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا استرسه بیخیال باش میشه ان شاالله

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اره همه عقب جلو میندازن ... برو دکتر قرص پروژسترون بده بهت به من داد دوماهه تاریخ تخمک گذاری مو فهمیدم باردار شدم . 

دوماه که چیزی نیست خانمی اینهمه ناراحت و استرس داری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

دو ماه که چیزی نیس دو سال منتظر بودم

ضمنا احتمال اینکه ماههای دیگه بارداری بشی هست چون روزلی پریودت اینور اونور شده

امیدوارم مشکل پرولاکتین نداشته باشی

چون اونم باعث بهم ریختن پریود میشه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

استرس داري عقب ميندازي عزيزم تنها دليل علميش همينه

اينكه ميگن رحم داره آماده بارداري ميشه يه حرف بي پايه و اساسه

استرس هورموناتو بهم ميريزه و حتي جلوي حاملگيتو ميگيره

پس خونسرد باش مثل هميشه به زندگي عاديت ادامه بده تا انشاالله تا چند ماه ديگه باردار بشي

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

بخدااین ماه بیخیال شوتوکلن کن بخداتوسل کن به حضرت ابوالفضل میشه ایشالا

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

پنجمین ماهمه تو اقدامم هنوز خبری نیست نگران نباش وقتش هنوز نشده به زودی کوچولوت میاد من کلا دیگه قید بچه رو زدم الان یه هفته ای میشه تصمیم گرفتم دیگه بچه نمیخوام ولی هنوز نگفتم به شوهرم