2777
2789
عنوان

روز پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
[QUOTE=82574707]من مامانم تولدش ۲۰ اسفند روز زن هم ۷ اسفند عیدی هم هست  دیگه ترسناک تر از این ن ...

وااا تو چی کارداری به تولد شوهرخواهرشوهر وبرادرشوهر

چه قدر هم همهشون یادته اح اح

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
چه عیبی داره به هردوشون بده عیدی

اخه مامانم به ما عیدی میده واسه جفتمون لباس میخره اون یه هزاری ام نمیده

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم مادرشوهر منم واس همه نوه هاش عیدی میده به خدا فقط به بچه من نمیده نمیدونم چرا..ولی به جان خودم منو شوهرم همیشه هواشونو داریم ازهمه بیشتر نمیدونم چرا بچه منو دوست نداره 

مامان من هم هرسال حدودا یک تومنی عیدی میده برامن وبچه ام ولی ما بین مامانم ومادرشوهرم فرق نمیزاریم تو عیدی

روز مادر ۷ اسفند ، تولد برادر شوهرم ۲۰ اسفند، تولد شوهرخواهر شوهر ۲۰ اسفند، تولد پدر شوهر ۱ فروردین ...

روز مادر ۷ اسفند تولد خواهرشوهر ۱۳اسفند تولد پدرش ۱۷اسفند روزپدر ۱۱فروردین تولد مادرش۱۰فروردین

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

وااا تو چی کارداری به تولد شوهرخواهرشوهر وبرادرشوهر چه قدر هم همهشون یادته اح اح

خب چون برادر شوهرم برای تولدم بهم کادو داد، همینطور مادرشوهر و پدر شوهرم کادو دادن، خواهرشوهرم یه شهر دیگه بود و با شوهرش زنگ زدن تبریک گفتن، اما خب اون دختره و تولدشه ما باید بهش کادو بدیم که پیش شوهرش باعث افتخارش باشه، امسال هم سال اول عروسی من و اون بود، برای شب یلدایی به شوهرم گفتم بهش پول بده.

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
شما برا خواهر شوهر و برادر شوهر همه کادو میدین 

بله ،خب چون برادر شوهرم برای تولدم بهم کادو داد، همینطور مادرشوهر و پدر شوهرم کادو دادن، خواهرشوهرم یه شهر دیگه بود و با شوهرش زنگ زدن تبریک گفتن، اما خب اون دختره و تولدشه ما باید بهش کادو بدیم که پیش شوهرش باعث افتخارش باشه، امسال هم سال اول عروسی من و اون بود، برای شب یلدایی به شوهرم گفتم بهش پول بده

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

بچها مطمئنین روز مرد ۱۱فروردینه اخه تو گوگل زده اسفند ۹۸؟تو روخدا اگه مطمئنین این روزه بهم حتما بگین

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
روز مادر ۷ اسفند ، تولد برادر شوهرم ۲۰ اسفند، تولد شوهرخواهر شوهر ۲۰ اسفند، تولد پدر شوهر ۱ فروردین ...

😅🙈 یعنی به اندازه یکسال همه مناسبتا تو ۲،۳ هفته جمع شده 

یادم تورو فراموش..