اخه مامانم به ما عیدی میده واسه جفتمون لباس میخره اون یه هزاری ام نمیده
درکت میکنم مادرشوهر منم واس همه نوه هاش عیدی میده به خدا فقط به بچه من نمیده نمیدونم چرا..ولی به جان خودم منو شوهرم همیشه هواشونو داریم ازهمه بیشتر نمیدونم چرا بچه منو دوست نداره
تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
وااا تو چی کارداری به تولد شوهرخواهرشوهر وبرادرشوهر چه قدر هم همهشون یادته اح اح
خب چون برادر شوهرم برای تولدم بهم کادو داد، همینطور مادرشوهر و پدر شوهرم کادو دادن، خواهرشوهرم یه شهر دیگه بود و با شوهرش زنگ زدن تبریک گفتن، اما خب اون دختره و تولدشه ما باید بهش کادو بدیم که پیش شوهرش باعث افتخارش باشه، امسال هم سال اول عروسی من و اون بود، برای شب یلدایی به شوهرم گفتم بهش پول بده.
بله ،خب چون برادر شوهرم برای تولدم بهم کادو داد، همینطور مادرشوهر و پدر شوهرم کادو دادن، خواهرشوهرم یه شهر دیگه بود و با شوهرش زنگ زدن تبریک گفتن، اما خب اون دختره و تولدشه ما باید بهش کادو بدیم که پیش شوهرش باعث افتخارش باشه، امسال هم سال اول عروسی من و اون بود، برای شب یلدایی به شوهرم گفتم بهش پول بده
بچها مطمئنین روز مرد ۱۱فروردینه اخه تو گوگل زده اسفند ۹۸؟تو روخدا اگه مطمئنین این روزه بهم حتما بگین
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن