2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 59 پست

بنظرم تو برای بهتر شدن روابطت با خانواده همسرت و احترام به اونا باید یذره کمک کنی

ولی اگ حرف همسرت از روی شوخی نیست یه واکنشی نشون بده چون اگ شوخی نباشه طعنه و کنایس ک زشته چون حتی اگ ازدواج هم کرده بودی اگ نمیرفتی کمک کسی نباید بهت طعنه بزنه

اما اگ در جواب شوخیه خودته و شوخیه ک هیچی مهم نیس

البته شایدم اون نفهمیده ک تو شوخی کردی و اینطوری جواب داده

مارو دور ننداز  
مگه مادر كلفته؟ كه تو خونه كار بكنه؟ مرد دوس داره زنش با كمك كردن ب مادرش صميميت خودشو ثابت كنه وگر ...

مادر خونه خودشه میخواد اونم تمیز نکنه؟؟؟؟ب خونه ی خودش رسیدگی کنه نمیگن نوکری میگن وظیفه ولی عروس بخواد کارای یکی دیگه رو انجام بده اونم کسی ک قدردان نیس ب اون میگن نوکری

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خیلی کمک میکنما مثلا ناهار اونجا باشم ظرفا رو میشورم یا حتی خواهرشوهرم حامله اس نمیذارم زیاد پاشه بشینه ولی واسه خونه تکونی میگم مامان اگه کمکی لازم داشتین بگین همین کافیه خواستن بهت میگن ن این ک بری خونشون بگی من اومدم کمک واسه خونه تکونی!

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
افرین راست میگی

ببین من ب خواهرشوهرم همچنان خوبی میکنم فعلا چیزی ازش ندیدم ولی بیشتر چون حامله اس بعدش کمتر خونشون کار میکنم...اما مادرشوهرم قدردان نبود فک نکن با کار کردن قدرتو میدونن با سیاست پیش شوهرت خودتو خوب نشون بده ولی بعدش یادت باشه کسی ک خدا شناس باشه آدم خوبی باشه ی قدم بری سمتش هزار قدم میاد بهت نزدیک میشه اما اگه برعکسش باشه نمک نشناس باشه هزاریم ک بری سمتش بدتر دریده میشه

مگه مادر كلفته؟ كه تو خونه كار بكنه؟ مرد دوس داره زنش با كمك كردن ب مادرش صميميت خودشو ثابت كنه وگر ...

صمیمیتی نداره دیگه مادرشوهر و عروس صمیمیتشون کجا بوده چه تاجی به سرمون زدن باز بخوایم صمیمی هم بشیم من یکسال تمام سعی کردم صمیمی بشم باهاشون حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکردن ازم همیشه طلبکارن الهی یکی مثل خودشون گیر دختراشون بیافته 

صمیمیتی نداره دیگه مادرشوهر و عروس صمیمیتشون کجا بوده چه تاجی به سرمون زدن باز بخوایم صمیمی هم بشیم ...

عزييييزم

ادما باهم فرق دارن 

من هميشه ارزو ميكنم كاش مادرشوهر عفريته داشتم ولي شىهرم اخلاقش بهتر ازين بود 

بيچاره هرروز نون تازه برام مياره ظرفمم كثيف باشه ميشوره مادرشوهرم اما من در اين حد براشون كار انجام نميدم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

هیچوقت زیادی از حد کمک ندید

خیلی خانومانه در حد خیلی متوسط کار کنید،بیشترش وظیفه می شه از من به شما نصیحت...

مادر شوهرم میگفت بیا سبزی خورشتی منو جاری تو پاک کن صبح بیا خونه ام تا شب کارامو بکن و بعدش برو

منم به مامانم گفتم اینجوری گفتن بهم مامانم جوری حقشون رو گذاشت کف دستشون که دیگه هیچوقت هیچی نگفتن

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
چقدر همه حاضر جوابن ماشالا خدا دکیلی اینا رو در جا میگید یابعدا یادتون میاد باید میگفتید

نه بعدا یادمون میاد اگه همونجا یادمون میومد که الان اینجا نبودیم مادرشوهر خواهرشوهرامون اینجا بودن