ما هنوز عقدیم. الان تو چت بحث تمیزی عید شد, میگفت باید بعدا بیای, کمک مامانم منم گفتم من به کاری خودم برسم هنر کردم ولی کمک مامانتم میکنم به شرطی که عروسای دیگم کمک کنن(دخترنداره)
میگه که بزار بگیرمت فعلا باید شروع کن از این حرفا بزن!!!! این یعنی چی
میگه اول بزار بیام بستونمت ببرمت خونم یکاری بکنم باهات مردیکه نمیفهمه عقد کردی زنشی فکر میکنه همه چیز به یکار کردنه بی همه چیز بعد میگه هر وقت گرفتم بردمت خونم به حجله شدیم بعد بیا حرف بزن مردیکه .... خیلی عصبانی شدم ناراحت نشی از لفظم
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
مامان من دو تا دختر خرس گنده داره ولی دم عید تمیزکار می گیره. یعنی چه از حالا به دختر مردم این حرفا رو میزنن. عروسای فامیل ما که کل سال تمیزکار دارن ولی حالا یکی مثل ما پولدار نباشه می تونه دم عید دو روز تمیزکار بگیره
مطمئن باش اگه امسال بری هر سال عید باید بری خونه تکونیش...چون وظیفت میشه...مهمون داشته باشه باید همیشه بری کمکش...مریض باشه بازم باید بری...خلاصه دور از جونت کلفت گرفتن انگار...من نمیدونم تا قبل از اینکه عروس بیاد کی کارای مادرشوهرو انجام میداده...
❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود.. ❤
من ک میخواستم تو نامزدی کمک کنم مادرشوهرم نمیذاشت...کار هیچکس حتی دخترشم قبول نداره خانوم بعد عروسی ما اومده میگه هیچکس نیومد در خونمو بزنه بگه کار خونه داری تمیز کاری داری!با این ک خودم کلی کمکش کرده بودم با این کاراش باعث شد شوهرم جوابشو بده و بگه مامان تو هیچکس جز خودتو نمیپسندی هر کی خوبی کنه نمیبینی ک نمیبینی ک نمیبینی...فاطمه هم علم غیب نداشت بدونه کی شروع کردی ب تمیزکاری ....بقران گیری افتادیما
ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”