جلوشوهرم، پدرشوهرم هرحرفی از دهنش دراومد گفت شوهرمم ازپدرش طرفداری کرد. حتی بهم گفت هرجا دوس داری برو. همه حرف هردوتاشون زدن امروزم باهم رفتن سرکار. به نظرتون چکارکنم. براش غذا وکارخونه بکنم. یا بزارم برم بیرون
خب شما نباید اون حرف به پدر شوهرت میگفتی باید به شوهرت میگفتی حالا دیگه شده سعی کن یه مدت جلوشون آفتابی نشی و یه دو سه روز محل به شوهرت ندی تا پر رو نشن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
طرف باباشو گرفت به ناحق. درصورتی که میدونس حق بامن. نمیدونم شایدم دوسم نداره
پس امروز بخاطر همین ناراحت شدی.من ی پسر خاله دارم خیلی خانواده دوسته عاشق زنو بچشه ولی ی روز،با چشما خودم دیدم بخاطر باباش چقد ب زنش حرف زد گفت میخای بری برو ب درک درم بستو رفت.
ولی عروس خالم موند خالم گفت میبینی سیاستشو اگه ما بودیم میرفتیم .ظهرم شوهرش اومد ب مامانش یواشکی تذکر داد گفت کلفت نیوردم من طرف بابا رو گرفتم پرو نشه ولی حق با مژگانه بعد رفت بالا😐😐😐😐
[QUOTE=] من تازه عروس بودم اومدن وسایل خونه ام بچینن بابا و مامانش با هم سر چیدمان وسایل بحثشون شد شوهرم عصرش ... [/QUOTE]
اصلا باید خانواده شوهر ی گوشت در باشه ی گوش دروازه.نمیشه حتی از سر دلسوزی چیزی بگی.باید همیشه ی قدم عقب بایستی و فقط نظاره گر باشی وگرنه میشن بلای جونت