2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 62 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظر من با خانواده شوهرش زیاد عیاق نشه. زتدگیش خوب میشه.خودشو بگیره در مقابل بی احترامیم نکنه

دقیییقا کاری ک من کردم ازشون دور شدم و ولی احترامشون رو داشتم ذره اییی بی احترامی نکردم اما اخرم کار خودشون رو کردن 

با اینک هنسرم همییشه طرف من بود پشت من یود جوری زندگیمون رو ب مرور خراب کردن ک..

هدا ازشون نگذره چقد بلا سرم اوردن و دم نزدم 😔😔😔

طرف باباشو گرفت به ناحق. درصورتی که میدونس حق بامن. نمیدونم شایدم دوسم نداره

پس امروز بخاطر همین ناراحت شدی.من ی پسر خاله دارم خیلی خانواده دوسته عاشق زنو بچشه ولی ی روز،با چشما خودم دیدم بخاطر باباش چقد ب زنش حرف زد گفت میخای بری برو ب درک درم بستو رفت.

ولی عروس خالم موند خالم گفت میبینی سیاستشو اگه ما بودیم میرفتیم .ظهرم شوهرش اومد ب مامانش یواشکی تذکر داد گفت کلفت نیوردم من طرف بابا رو گرفتم پرو نشه ولی حق با مژگانه بعد رفت بالا😐😐😐😐

دقیییقا کاری ک من کردم ازشون دور شدم و ولی احترامشون رو داشتم ذره اییی بی احترامی نکردم اما اخرم کار ...

من خودمم دلیل طلاقم پدرشوهرم بود .شوهرمو دوس داشتم پدرشوهرم عرب بود میگفت ما عجم نمیخایم.طلاقم دادن ب اجبار.

ولی حالا ازدواج کردم خوشبختم.با خانواده شوهرم زندگی میکنم یاد گرفتم زیاد باهاشون صمیمی نمیشم حد خودمو میدونم

شوهرمن حاضره به خاطر بابا مامانش ازمابگذره

اینطور نیست همه مردا زنو بچه شونو دوست دارن.

تنها کاری ک از امروز میتونی انجام بدی اینه ک هیچچچوقت بد خانواده شو دیگه پیشش نگو.سیاست داشته باش.اگه هی بدگویی خانواده شوهرتو پیشش کنی از چشمش میفتی

من خودمم دلیل طلاقم پدرشوهرم بود .شوهرمو دوس داشتم پدرشوهرم عرب بود میگفت ما عجم نمیخایم.طلاقم دادن ...

خوشبخت بشی گلم 

من تو ازدواج دومم عجله کردم ظاهراا خوشبختم اما 😔😔دلم برای زندگی اولم تنگ شده کاش خانوادش اینجوری نمیکردن باهام 

من محجبم و نماز خون اونا با این مسئله بشددددت مخالف بودن البته از اولم میدونست و راضیییی بودن اما من نمیدونستم ک اینجوری ان 😕

[QUOTE=] من تازه عروس بودم اومدن وسایل خونه ام بچینن بابا و مامانش با هم سر چیدمان وسایل بحثشون شد شوهرم عصرش ... [/QUOTE]

اصلا باید خانواده شوهر ی گوشت در باشه ی گوش دروازه.نمیشه حتی از سر دلسوزی چیزی بگی.باید همیشه ی قدم عقب بایستی و فقط نظاره گر باشی وگرنه میشن بلای جونت

خوشبخت بشی گلم  من تو ازدواج دومم عجله کردم ظاهراا خوشبختم اما 😔😔دلم برای زندگی اولم تنگ شده ...

دلت برا ادمای بی لیاقت تنگ نشه.مطمئن باش چوبشو میخورن.

از زندگیت لذت ببر بفهمن خوشبختی دق میکننـ

مادرشوهر سابقم رفته ب خالم گفت بیخود کرده ازدواج کرده😂😂😂😂😂

دلت برا ادمای بی لیاقت تنگ نشه.مطمئن باش چوبشو میخورن. از زندگیت لذت ببر بفهمن خوشبختی دق میکننـ م ...

چی بگم 

مامانمم چند ماه بعد طلاق و دعواهای ما سکته کرد و از دنیا رفت 😔😔

خیلی حالم بده و تنهام خیلی