2777
2789
حتما میتونی،کاش ت ل گ ر ا م داشتی اونجا هر زمان خواستی بپزی دونه دونه باهم جلو می رفتیم.

عزیزم لطف داری ولی ت لگرام ندارم ایتا دارم

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب واسم سواله اگه واشرش کاربرد نداره چرا سازنده اش اثلا گذاشته؟

ببین برا غذا باید واشرباشه تا غذا مغزپخت بشه و در عین حال بتونه بدون روغن سرخ بشه (تابه های دو طرفه رژیمی هستن دیگه)

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خوب واسم سواله اگه واشرش کاربرد نداره چرا سازنده اش اثلا گذاشته؟

برای کیک و شیرینی ک بخار ،باعث خراب شدن میشه دربیار،انا برای غذاهای رژیمی که باید با روغن خیلی کم و با بخار پخته بشن،اون واشر کاملا ضروریه عزیزم.

اسمش روش هست تابه رژبمی،ولی خب ما توش کیک ام می پزیم 😊

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

عزیزم من یه دستور کیک خیس دارم که مرتب تو تابه رژیمی درست میکنم اگه اشکال نداره فردا برات بفرستم اگرم عجله داری الان بفرستم؟؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اون عزیزایی که کیکاشون تو تابه یا قابلمه خوب میشه لطفا دستورشم میگین مواد را

دستور ک خیلی متنوع و زیاده عزیزم،

وانیلی دوس داری یا شکلاتی؟

با اجازه استارتر من يه سوال دارم امروز براى اوليت بار تو كيك پز كيك پختم ولى زيرش اصلاً سرخ نشد مجب ...

متاسفانه من کیک پز ندارم و هیچ اطلاعی ندارم 

من با گوشی نمیام گوشیم سادست ت لگرام روش نصب نمیشه چون خیلی وقت گیره گوشی قبلیمو جمع کردم وسوسه نشم  هر وقت کار داشته باشم با کامپیوتر انلاین میشم

عزیزم من یه دستور کیک خیس دارم که مرتب تو تابه رژیمی درست میکنم اگه اشکال نداره فردا برات بفرستم اگر ...

باشه عزیزم عجله ای نیست

کیک کشمشی

#کیک_کشمشی
مواد لازم:تخم مرغ 4 عدد.آرد 2 پ.ماست نصف پ.روغن مایع نصف پ.شکر یک پ.بیکینگ پودر یک ق م.وانیل 1/4 ق چ.نمک 1/8 ق چ.کشمش 1/2پ که با یک قاشق از آرد مخلوط شود ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک میکنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل را میزنیم تا رنگ آن روشن و کشدار شود.ماست و روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.آرد را نیز اضافه کرده و در آخر کشمش را.مواد را درون قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و درون فری که از قبل با حرارت 170 درجه گرم کردیم طبقه وسط به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم که این مدت بستگی به فر شما دارد بعد از 35 دقیقه آنرا با خلال چوبی چک کنیدمن مواد را دوبرابر کردم چیزی که شما در عکس مشاهده میکنید.در صورت تمایل 1/2پ مغز گردوی خرد شده با کشمش و آرد مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید.🍈🌺 

#کیک_کشمشی مواد لازم:تخم مرغ 4 عدد.آرد 2 پ.ماست نصف پ.روغن مایع نصف پ.شکر یک پ.بیکینگ پودر یک ق م.وا ...

با این مواد شما خودت درست کردی تو قابلمه خوب شده