#کیک_کشمشی مواد لازم:تخم مرغ 4 عدد.آرد 2 پ.ماست نصف پ.روغن مایع نصف پ.شکر یک پ.بیکینگ پودر یک ق م.وانیل 1/4 ق چ.نمک 1/8 ق چ.کشمش 1/2پ که با یک قاشق از آرد مخلوط شود ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک میکنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل را میزنیم تا رنگ آن روشن و کشدار شود.ماست و روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.آرد را نیز اضافه کرده و در آخر کشمش را.مواد را درون قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و درون فری که از قبل با حرارت 170 درجه گرم کردیم طبقه وسط به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم که این مدت بستگی به فر شما دارد بعد از 35 دقیقه آنرا با خلال چوبی چک کنیدمن مواد را دوبرابر کردم چیزی که شما در عکس مشاهده میکنید.در صورت تمایل 1/2پ مغز گردوی خرد شده با کشمش و آرد مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید.🍈🌺