2777
2789
بله ولی تو قابلمه درست کردم خوب پف نکرد خمیر شد دم کنیم گذاشتم

شاید زود برداشتی بهش بیشتر زمان مبدادی ،بهر حال قابلمه با فر یکی نیس

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
بله ولی تو قابلمه درست کردم خوب پف نکرد خمیر شد دم کنیم گذاشتم

وای منم تو قابلمه با انواع دستورا درست کردم خمممیر میشد افتضاح ولی تو دوطرفه عاااالی میشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واشرش مگه کاربرد نداره؟اصلا چه جوری درمیاد.   بهش چسبیده است که ....

واشر نچسبیده عزیزم در میاد،اگر در نیاری بخار کیک میخوابه رو خودش و خمیر میشه، خمیر ام نشه بافت سنگین پیدا میکنه ک جالب نمیشه 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
من هم تو تابه پختم هم قابلمه،کف رو برگه رو چرب میکنم میندازم، بعد مواد مایه کیک ک مخلوط کردم می ریزم ...


شما پودر کیک استفاده کردی یا خودتون درست کردین از اولش

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
چطوری


یه قابلمه بزرگ سرشو دمکنی بزار یه بیست دقیقه با شعله خیلی کم بزار رو گاز

مواد کیکتو هرجور ک دوس داشتیدرست کن بریز تو قالبت کف ق ا بلمه ای ک رو گازه رو یه چیز مث قالب شیرینی یه کاسه فلزی کوچیک  (ک کف قالب کیکت ب ته قابلمه برخوردنداشته باشه)بعدش در قابلمه زو بزار

چهل وپنج دقیق درشو بازنکن اگ پخت ک هیچ نپخت خودت هر ده دیقه چک کن 

من هم تو تابه پختم هم قابلمه،کف رو برگه رو چرب میکنم میندازم، بعد مواد مایه کیک ک مخلوط کردم می ریزم ...

البته تایمش بستگی به نوع کیک داره من کیک خیس درست میکنم بین ۲۰ تا ۲۵مین آماده س. بیشتر بمونه میسوزه. ولی تو این مدت اصلااا درشو باز نمیکنم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
وای منم تو قابلمه با انواع دستورا درست کردم خمممیر میشد افتضاح ولی تو دوطرفه عاااالی میشه

موافقم منم تو تابه چون جنس در تابه فلزی هست بهتره تا قابلمه 

اما اصلا ببارم کیکم تو قابلمه خمیر نشده،فقط روی کیک ی حالت نم دار میشه ک جالب نییت

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
شاید زود برداشتی بهش بیشتر زمان مبدادی ،بهر حال قابلمه با فر یکی نیس


فر ندارم ولی عاشق کیک و شیرینیم خیلی دوست دارم حرفه ای شم تو پختن حداقل یه کیک ساده کشمشی

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
البته تایمش بستگی به نوع کیک داره من کیک خیس درست میکنم بین ۲۰ تا ۲۵مین آماده س. بیشتر بمونه میسوزه. ...

کاملا درسته زمان ب نوع کیک بستگی داره،

زمانی ک من گفتم برای کیک ساده ست 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

بهترین کار اینه که مواد کیکتو بریزی تو قالب. بعد یه قابلمه بزرگو بذاری قشنگ داغ بشه کف قابلمه یه چیزی مثل سه پایه ،کاتر ...بذاری قالبتو بذاری روی اون و در قابلمه رو ببندی و دمکن بذاری .این یه نوع فر دست سازه

واشرش مگه کاربرد نداره؟اصلا چه جوری درمیاد.   بهش چسبیده است که ....

برای پخت غذا ی چرا باید واشرش باشه حتما

ولی برای کیک باید دربیاد حتما وگرنه خمیر میشه

راحت جدا میشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
فر ندارم ولی عاشق کیک و شیرینیم خیلی دوست دارم حرفه ای شم تو پختن حداقل یه کیک ساده کشمشی

حتما میتونی،کاش ت ل گ ر ا م داشتی اونجا هر زمان خواستی بپزی دونه دونه باهم جلو می رفتیم.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
موافقم منم تو تابه چون جنس در تابه فلزی هست بهتره تا قابلمه  اما اصلا ببارم کیکم تو قابلمه خمی ...

نه من نمیدونم چرا کاملا خیس میشد 😖😖😖

شما احتمالا وارد ماشاالله

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درد زیر دل

msms20 | 27 ثانیه پیش
2791
2779
2792