2777
2789
عنوان

درد وحشتناک مقعد پس از سزارین

11538 بازدید | 13 پست

سلام خانومای گل لطفا کمکم کنید .بیس روز از سزارینم میگذره زمان دفع شدیدا درد دارم. حتی وقتی تقریبا اسهال دارم‌.سوزش و درد وحشتناک.چیکار کنم.

طبیعیه باید باهاش بسازی تا بگذره، برو دکتر بهت پماد میده که زودتر خوب بشی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دچار هموروئید شدی پماد رکتول  یا آنتی هموروئید باید بگیری بزنی

ملین زیاد بخور

روغن زیتون

انجیر

پرتقال 

کیوی

آب زیاد بخور

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

نذار یبوست شی

من بیچاره شدم

الان پنج ساله میگذره هنوز درگیرم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من طبیعی زایمان کردم فکرکردم به خاطربخیه هامه،ازدرد اشک میریختماااااا،بعدش رفتم دکتر چون دیگه بدترشده بود ،دکترگفت شقاق مقعد داری،به خاطریبوسته ،یه شربت بهم داد برای اینکه یبوست نگیرم ،دوتاپماد داد ،عالی بودن ،یکی ازپمادا اسمش ونوگل بود ،پماد اصلی درمان شقاق،

عزیزم شما دچار شقاق مقعد شدید و تا دوماه وقت دارید درمان کنید وگرنه مزمن شده وتا آخر عمر باهاتون می مونه پسر من پارسال دچار این بیماری شد فقط به خاطر یبوست بارها دکتر بردمش فایده نداشت تا اینکه یش یک متخصص لیزر بردم سه تا پماد داد که یکیش دست ساز بود اما یکیش کرم ترمیم کننده هیدرودرم بود که هر شب با گوش پاک کن براش استفاده کردم معجزه کرد پمادهای دیگه فایده ای نداره فقط در طول درمان اصلا یبوست نگیرید.