2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط به خاطره این میگی پشیمونم.اگه همشهریت بود و معتاد و چشم چرون بود،دست بزن داشت خوب بود؟اگه شوهره خوبیه برات باید کنار بیای،از اول هم اینو میدونستی و قبول کردی گلم.من الان ۷ ساله تو غربت زندگی میکنم ولی شوهر و زندگیم خداروشکر خوبه.خدا سلامتی بده بقیه حله

کاملا حق داره،راحت نیس،من فارسم،یکی از شهرای ترکمن نشین بایه فرهنگ جداگانه ازدواج کردم،روزی نیس که یاد شه و خانوادم نباشم،قسمش دادم یه روزی برم گردونه وگرنه ول میکنم میرم،اونموقع بچه ها هم میتونن تصمیم بگیرن کجا زندگی کنن،طلاق نه،اما یه خونه میخرم چندماه سال شهرمن باشیم،مردم بسکه من باید تابع قوانین اینحا باشم،هرکی شهرخودشو بهترمیدونه

سراسر زندگی من معجزه بود 
فقط به خاطره این میگی پشیمونم.اگه همشهریت بود و معتاد و چشم چرون بود،دست بزن داشت خوب بود؟اگه شوهره ...

ن گواهینانه نداره کارت ملی نداره کلا خ بیخیاله ی حس خ بدی دارم اینک چرا خودم الکی آواره غربت کردم انقد خوب نیس چندروز پیش ی دعوای شدید داشتیم اعصابم خردشد گفتم طلاق راستکی رفت فرم پرکرد از لج. محبور شدم بگم پشیمونم ولی ته دلم کنده شد از این زندگی😔

کاملا حق داره،راحت نیس،من فارسم،یکی از شهرای ترکمن نشین بایه فرهنگ جداگانه ازدواج کردم،روزی نیس که ی ...

به نظر شما البته با اجازه استارتر اگر کسی شش ماه شهر خودش باشه ششماه شهر شوهرش سخته؟

ن گواهینانه نداره کارت ملی نداره کلا خ بیخیاله ی حس خ بدی دارم اینک چرا خودم الکی آواره غربت کردم ان ...

وااااااااااااااااااای پس احتمالا مشکل شما ریشه داره.اگه نرفتین سره خونه زندگیتون یه فکر اساسی بکن

کاملا حق داره،راحت نیس،من فارسم،یکی از شهرای ترکمن نشین بایه فرهنگ جداگانه ازدواج کردم،روزی نیس که ی ...

آره خیلی سخته فقط ارشد داره ن پول ن خانواده همسطح ن همزبونیم.حتی اهدافمون تو زندگی یکی نیس. میترسم بچه دارشم ولی سنم رفته بالا. 😔بخاطر فشار خانواده عجله کردم بخدا انقد دلتنگم کاش یکسال پیش همین موقع بودم. زمان آشناییمون