2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید؟؟

360 بازدید | 36 پست

سلام دخترا شما واسه مهمونی شب عیدتون چیا می‌خرید.

امروز رفتیم فروشگاه شکلات کاکائویی ها همه بالای ۵۰ بود

شیرینی می‌خرید یا درست میکنید؟؟؟

آجیل چی ؟؟؟؟ من که میگم نخریم ابجیم میگه تخمه بخریم تنها تخمه خالی بد نیست؟؟؟

یا اصلا بده آجیل هیچی نگیریم

امسال هیچی نخریدم یک و پونصد لباسامون شده نزدیک چهل نفرم مهمون شامی دارم عید هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم

هزینه ها سرسام اوره😫🤔😐

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

دلتون بسوزه من امسال مسافرتم.😎داریم فرار میکنیم.البته بازم موجش با عیدی خواهر شوهر و ...میگیره

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاعیه جدید نی نی یار☺

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
دلتون بسوزه من امسال مسافرتم.😎داریم فرار میکنیم.البته بازم موجش با عیدی خواهر شوهر و ...میگیره

ما عم داریم فرار میکنیم😂

شما کجا میخاید برید مسافرت؟ما بندر عباس

خب بری بیای نمیان عیدیت؟؟؟؟؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چه اجباریه که آجیل باشه حتما؟یک مدل شیرینی و گز هم کافیه.اصل دید و بازدید و خوشگذشتنه نه به فلاکت و فقر افتادن و به تبع اون دعوا و....

ما هم آجیل نمیگیریم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
 من از خیلیاااا شنیدم ک امسال نمیخان اجیل بخرن نگران نباش توام نخر ،تو این وضعیت اقتصادی کسی م ...

آره قیمتا خیلی بالاس واقعا بخوام آجیل بگیرم سیصد تومن میشه 

همه فامیلای شوهرم از خاله و عمو و بچه ها همشون میان عید دیدنی