2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 39 پست

مديره معلومه كه اينجورى ميگه كه شما پيگير نشين

خدا نگذره از بعضى از معلما 

پسرمن پيش ميره تو كلاس شعر خونده بودن پسرم رقصيده بود معلم بى شعورش حسابى دعواش كرده بود فرستاده بودش كنار سطل زباله بعدم گفته بود ميفرستم تو حياط پشتى پدر مادرت بيان ميگم نيستى گمشدى

رفتم اونجا دعوايى باهاش كردم مدير به غلط كردن افتاده بود 

ولى ديگه نميزارم پسرم بره 

تو سرشون بخوره با اين معلماشون 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا کبودیش از بین نرفته سریعتر ببرین پزشکی قانونی نامه بگیرین.

اگر تونستی یه ویدیو هم بگیر از کبودی ها با توضیح در مورد اتفاقی که افتاده، اسم مدرسه، شهری که ندرسه توش هست، منطقه ندرسه و اسم معلم در حد 2 3 دقیقه واصح رو ویدیو حرف بزنین و بفرستین سالی تاک. خودش رسانه ای میشه. حداقل اقوام اون معلم میشناسنش همون کافیه.

تو اینستا هم لایو میتونین بذارین یا تو پیج های پابلیک. کمی سر و صدا کنین حله. نباید اینجور مسایل رو سکوت کرد.فقط اطلاعات راجع به مدرسه و معلم فراموش نشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
برن پزشکی قانونی و نیرو انتظامی آموزش و پورش نرین شاید الکی گفته پارتی داره شما دنبالشو ول کنید م ...

قرار شدفردابرن امیدوارم نتیجه داشته باشه تاادب بشه 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
باید حتما پیگیری کنن و دمشو قیچی کنن.یعنی چی بچه رو کتک زده چون حرف زده.آشغال اگه بچه خودشم سر کلاسش ...

منکه پیششون نیستم ولی دلم میخواد یه درسی بهش بدن که آموزگاری رو فراموش کنه بی هویت

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
حالا امتحانش ضرر نداره برین نامه پزشک قانونیو بگیرین حتما ان شالله که بنتیجه برسین و اون معلمم ادب ب ...

ممنون گلم

مديره معلومه كه اينجورى ميگه كه شما پيگير نشين خدا نگذره از بعضى از معلما  پسرمن پيش ميره تو ...

وای خدای من 😔

اینا چه جوری میخوان جواب خدارو بدن 

خوب کردین کاش داداش منم این برش شمارو داشت

تا کبودیش از بین نرفته سریعتر ببرین پزشکی قانونی نامه بگیرین. اگر تونستی یه ویدیو هم بگیر از کبو ...

اتفاقا یکی ازفامیلا همین نظرو داشت نمیدونم داداشم اجازه میده یانه همش میگه قانونی ادبش میکنم😤

من متولد اردیبهشت 1360 هستم . این تاپیک منو بخونین . هنوز که هنوزه بعد از این همه سال آروم نشدم : ...

تاپیکتونو خوندم ،خیلی ناراحت شدم ولی اون زمان دخترو پسر نداشت منم متولد۶۲هستم یادمه بچه های تنبلو زنگ آخر مینداختن تویه انباری که پراز میز و صندلی و موش ومارمولک وسوسک بود😖😣

بعد خانوادش میدیدن نیومده خونه میرفتن مدرسه دنبالش میدیدن بچه اونجاس 😔😔هیچکسم جرات حرف زدن نداشت یامثلا خودکار لای انگشتاشون فشار میدادن یاباخط کش چوبی سرصف ناظم میزد متاسفانه زیاد توفیری نداشت دخترباشی یاپسر 

من خودم یه خاطره وحشتناک تراز کتک خوردن از معلم کلاس چهارمم دارم که حاضر نیستم هیچوقت ببخشمش 😔😔😔لعنت بهش که گند زد به همه ی اعتماد به نفسم 

تاپیکتونو خوندم ،خیلی ناراحت شدم ولی اون زمان دخترو پسر نداشت منم متولد۶۲هستم یادمه بچه های تنبلو زن ...

ما نباید بذاریم اون خاطرات تلخ برای بچه های این دوره تکرار بشه .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها