تو نامزدی اصلا خوب نیست پسر بیاد خونه پدر زن یا دختر بره خونه مادرشوهر..
دو روز در هفته همو ببینن و در حد بیرون رفتن یا شام و ناهار خونه هم برن.. چتر بازی خونه همدیگه حرمتها رو کم میکنه آدم باید وقار خودشو حفظ کنه اگر با شوهرش حرفش میشه کنترل کنه عصبانیت شوهرشو و اجازه نده داد بزنه که بقیه رو خبر دار کنه..هی بگه عزیزم آروم تر صحبت کن مگه میخوای دیگران بشنون من کنارتم و اروم هم صحبت کنی من میشنوم.. لطفا با صدای آرومتر باهام صحبت کن..اگر مادر شوهرت فهمید و اومد خودشو قاطی کنه باید سکوت میکردی که مادرش فکر نکنه از الان میخوای بری رو اعصاب پسرش و بیاد طرفداری پسرشو کنه اونم زن پخته ای نیست توام سیاست نداشتی..میبینی تو رو میبره خونشون میره با دوستاش بگو عشقم منو ببر خونمون من حوصله ام سر میره بی تو .. دستت درد نکنه.. قبل اینکه اون بخواد با بی احترامی بیرونت کنه.. مهریه چیه این وسط حرفشو زدی چه حرف بدی و چه حرف بدتری که مادرشوهرت زده.. همینه میگن مساعلتون رو خودتون حل کنید و دیگران رو دخالت ندید.. بعد چند روز دو تا جوون با هم آشتی میکنن ولی حرمتهاشون تو خانواده ها از بین رفته و درست شدنی نیست.. باید تو یه شرایط بهتر میگفتی دوست ندتری وقتی اونجایی تنهات بزاره با عشوه با لوندی دعوا که نشد راه چاره.. دعوا رو همه بلدن... با زبون تونستی رامش کنی هنر کردی...