2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بگین من چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست

چند بار تو نی نی سایت گفتم وقتی دعواتونو میبرین پیش بقیه مراقب نیستین بقیه هم ب خودشون حق دخالت میدن شوهرت اشتباه کرد پیش مامانش مطرح کرد صداشو بلند کرد اصلا این ک حرمت تورو شکست بده بدتر اینه پیش مامانش این کارو کرد حالا تو باید با اشاره اونجا بحثو تموم میکردی ک بفهمه جاش نیس بعدا دوتایی هر چقد خواستین بحث کنین

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
عزیزم اره تو هم مقصری نه اینکه کامل ها البته من دقیق هنوز نمی دونم مشکلت چیه و تو زندگیه شما نیستم و ...

به نظرت الان باید چی کار کنم تازه به مادرش میگفت چیزی نگو علیه تو استفاده میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد نمیرم هفته یه بار میرم

اون كه زياد مباد 

شما هرروز همو ميبينيد 

بين عقد و ازدواج ي فرقي بايد باشه ديگه چيه هرروز با هميد 

بعدم حالا دعوات بشه بايد مادر شوهرت بفهمه؟بايد اصلا همچين حرفيو بزني جلو مادر شوهر؟يكم كنترل كن عصبانيتتو

وا چی شد یهو!!!!کاش یکم ملایمتر برخورد میکردی یا تمیذاشتی مادرشوهرت بفهمه .خب عزیزم طول هفته که پیش ...

من بهش میگم اگه بادوستات میخوای بری بیرون به من بگو نیام خونتون میگه نه حتما توباید خونمون باشی و من برم اخه این حرف منطقیه؟

تو نامزدی اصلا خوب نیست پسر بیاد خونه پدر زن یا دختر بره خونه مادرشوهر..

دو روز در هفته همو ببینن و در حد بیرون رفتن یا شام و ناهار خونه هم برن.. چتر بازی خونه همدیگه حرمتها رو کم میکنه آدم باید وقار خودشو حفظ کنه اگر با شوهرش حرفش میشه کنترل کنه عصبانیت شوهرشو و اجازه نده داد بزنه که بقیه رو خبر دار کنه..هی بگه عزیزم آروم تر صحبت کن مگه میخوای دیگران بشنون من کنارتم و اروم هم صحبت کنی من میشنوم.. لطفا با صدای آرومتر باهام صحبت کن..اگر مادر شوهرت فهمید و اومد خودشو قاطی کنه باید سکوت میکردی که مادرش فکر نکنه از الان میخوای بری رو اعصاب پسرش و بیاد طرفداری پسرشو کنه اونم زن پخته ای نیست توام سیاست نداشتی..میبینی تو رو میبره خونشون میره با دوستاش بگو عشقم منو ببر خونمون من حوصله ام سر میره بی تو .. دستت درد نکنه.. قبل اینکه اون بخواد با بی احترامی بیرونت کنه.. مهریه چیه این وسط حرفشو زدی چه حرف بدی و چه حرف بدتری که مادرشوهرت زده.. همینه میگن مساعلتون رو خودتون حل کنید و دیگران رو دخالت ندید.. بعد چند روز دو تا جوون با هم آشتی میکنن ولی حرمتهاشون تو خانواده ها از بین رفته و درست شدنی نیست.. باید تو یه شرایط بهتر میگفتی دوست ندتری وقتی اونجایی تنهات بزاره با عشوه با لوندی دعوا که نشد راه چاره.. دعوا رو همه بلدن... با زبون تونستی رامش کنی هنر کردی...

من بهش میگم اگه بادوستات میخوای بری بیرون به من بگو نیام خونتون میگه نه حتما توباید خونمون باشی و من ...

نه خب ،این بنظرم خودخواهیه باید درک کنه که شما دوس ندارین تنها خونشون باشین ،محبورتون نکنه 

نه خب ،این بنظرم خودخواهیه باید درک کنه که شما دوس ندارین تنها خونشون باشین ،محبورتون نکنه 

من هیچ نمیگم جایی نرومیگم من دوس ندارم خونتون باشم وقتی تو نیستی ولی مادرشوهر بی منطقم میگم زن باید همش تو خونه باشه و توسری خور همینارو به شوهرم یاد میده که اینجوری کرده شوهرمو

تو نامزدی اصلا خوب نیست پسر بیاد خونه پدر زن یا دختر بره خونه مادرشوهر.. دو روز در هفته همو ببینن و ...

بامادری که شوهرم داره فک نکنم مشکلم حل بشه من ناراحت شدم وگریه کردم و رفتم تو اتاق برگشت به پسرش گفت اسلحه زنا گریشونه نرو سمتش

باید راه ارتباط برقرار کردن با مادرشو یادبگیری یا سعی کنی نری اونجا زیاد

به خدا من زیاد نمیرم دیروز بعد دوهفته رفتم اونجا اونا خیلی بی فرهنگن که نمیدونن چجوری برخورد کنن