من و همسرم عقدیم هنوز عروسی نکردیم چون خانواده همسر هزینه خریدن کالاو عروسی رو ندارن تو هفته 5 روز همسرم خونه ماس واخر هفته ها من میرم خونشون هروقت میرم خونشون شوهرم میگه من میخوام بادوستام برم بیرون تومنو زندانی کردی همش میگه تو خونه بامادرم بمون و من بادوستام برم بیرون دیروزم بهم گفت من میرم بیرون من گفتم من تنهام خونتون حوصلم سرمیره دادزد گفت پس تورو میندازم خونتون خودم میرم بعد رفت وسیله ها رو جمع کنه مامانش فهمید وهمش بهم میگفت تقصیر توعه زن باید کوتاه بیاد زن باید بی ارزش شه شوهرم ابروی منو تو خونشون برد بعدشم به من گفت برو به سلامت منم گفتم هروقت مهریمو دادی من میرم میندازمت زندان مادرشوهرم گفت شده خونمو بفروشم مهریتو میدم به نظرتون من مقصرم؟
فکر نمیکنم هیچ مردی به اندازه شوهر من رفیق باز بوده باشه من فقط با مهربونی از دوستاش دورش کردم.. الانم دوست ولی نه مثل سابق کاری داشته باشه عزایی عروسی چیزی شه با همن..
ولی خب تو هم نباید زیاد بری خونه مادر شوهرت چون زیاد بری احترامت کم میشه
زندگی را با قوت ادامه دهید🪴 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
عزیزم اره تو هم مقصری نه اینکه کامل ها البته من دقیق هنوز نمی دونم مشکلت چیه و تو زندگیه شما نیستم ولی مقصری نباید خودتو بی ارزش می کردی درسته عقدی چه لزومی داره بری خونشون چند روز هفته بمونی یا اون بیاد بمونه خونه شما همینا ارزش یه دخترو میاره پایین و خیلی مشکلا دیگه پیش میاد
دنبال مقصر نباش .ولی تا عروسی نکردی فکر اساسی در مورد زندگیت بکن .شاید این آدم مناسب زندگی با شما نباشه .خواهش میکنم احساساتی نباش .حرف یک عمر زندگیه .من با طلاق مخالفم .ولی شما چون عقد هستی قضیه فرق میکنه