2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم راهنماییم کنین

58 بازدید | 15 پست

من و همسرم عقدیم هنوز عروسی نکردیم چون خانواده همسر هزینه خریدن کالاو عروسی رو ندارن تو هفته 5 روز همسرم خونه ماس واخر هفته ها من میرم خونشون هروقت میرم خونشون شوهرم میگه من میخوام بادوستام برم بیرون تومنو زندانی کردی همش میگه تو خونه بامادرم بمون و من بادوستام برم بیرون دیروزم بهم گفت من میرم بیرون من گفتم من تنهام خونتون حوصلم سرمیره دادزد گفت پس تورو میندازم خونتون خودم میرم بعد رفت وسیله ها رو جمع کنه مامانش فهمید وهمش بهم میگفت تقصیر توعه زن باید کوتاه بیاد زن باید بی ارزش شه شوهرم ابروی منو تو خونشون برد بعدشم به من گفت برو به سلامت منم گفتم هروقت مهریمو دادی من میرم میندازمت زندان مادرشوهرم گفت شده خونمو بفروشم مهریتو میدم به نظرتون من مقصرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرت چقدره حالا که زرنگ شده؟به نظرم کلا محلش نده تا بیاد منت کشی بعدم چرا ۵ روز خونه شماس نامزدت مگه ...

منظورم اینه که پنج روز خونمونه من هواشو دارم من فقط یه روز میرم خونشون اونم این جوری باهام برخورد میکنن ینی واقعا موقع عقد خانما باید خونه تنها باشن شوهراشون برن مجردی بگردن؟

صد درصد محل ندی میاد منت کشی ولی برا خودت و زندگیت قانون بذار بعد این دیگه نذار همش بیاد خونتون ی ا تو بری خونشون بی دعوت نرو بگو هر وقت بودی میام خونتون اگه قراره بری اصلا نمیام 

مادرشوهرم به من گفت برو پیش مشاور گفتم اول پسرتو بفرس گفت پسر من مشاوره ای نیس من مشاورشم من هرچی عقده تواین یه سال ونیم داشتم سرش خالی کردم

صد درصد محل ندی میاد منت کشی ولی برا خودت و زندگیت قانون بذار بعد این دیگه نذار همش بیاد خونتون ی ا ...

میگه هیچ دختری مثل تونیست همه میان  میمونن شوهراشون میرن تفریحات مجردی ینی شماهام اینجوری بودین