2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
ممنون عزیزان، راستش من تازه میخواستم برم دکتر برای اقدام و اصلا توی این ماه ها هیچ ویتامینی استفاده ...

نه انشاالله... اینهمه آدم بدون ویتامین و اینا باردار شدن بچه هاشون طوریشونه؟؟ آزمایش خون بده ببر پیش دکتر خودش هر چی لازم باشه میده بهت مصرف کنی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم چند روزه فکرم درگیره

در گیر چی؟؟، همین ویتامین و اینا؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بله آخه اکثر سایت ها نوشته که باید از چند ماه قبل استفاده بشه و برای رشد سلول های مغزی جنین هست.

آره میگن بهتره برید... ولی اونایی که نرفتن هم مشکلی ندارن... ذهنتو برا این چیزا درگیر نکن... فقط اگر ویتامین یا دارویی دکتر بهت داد اونارو مرتب و دقیق مصرف کن

تو مواد غذاییت هم دقت کن... سعی کن بیشتر مفید بخوری تا بخوری بترکونی خودتو! از الان به بعد شاید خیلیا بهت بگن دو نفری! اما مفید خوردن مهم تره... غذا هایی که همه ویتامینا و پروتئین و چیزایی که نیاز هست توش باشه

باشه ممنون عزیزم از راهنمایی هات    

فدایت.... به سلامت

بله آخه اکثر سایت ها نوشته که باید از چند ماه قبل استفاده بشه و برای رشد سلول های مغزی جنین هست.

آره فولیک اسید میگن از قبل بارداری باید بخوری بری دکتر بهت میده نگران نباش تو بعضی موادغذایی هم هست خیلیا بعد بارداری قرصشو میخورن هیچ مشکلیم پیش نمیاد