2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

469 بازدید | 33 پست

داشتم اینستا رو میگشتم دیدم چه خبرههههه تو پیج دکترای پلاستیک خانوما چی کاراااا که نمیکنن. خلاصه هوس کردم منم یه کاری کنم بهتر بشم. کسی لیفت سانترال لب انجام داده از نتیجه راضی بوده؟ 

یه سوال دیگه، شما همتون از این کارای خوشگلی میکنین؟ عمل اینا میکنین؟؟؟؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مد نظرمه لابیا پلاستی کنم.... من از عمل میترسم ولی 

زایمان کردی؟ درد داره عملش؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
منم دلم میخواد دماغمو عمل کنم یکمم به لبم حجم بدم    ولی دوس دارم خیلیییی طبیعی باشه

ژل میگی؟ برو ببین عکسارووووو

لبای زنا داره میترکه 

قشنگه اینا؟ 

منم بدم نمیاد یه ریزه بهتر بشه لبم

حالا این لیفت لب چی هست...خدا راشکر من همینجوری خوجلم...خخخخ پول نیست نکه دلم نخواداااااخخخخ   ...

ببین عکساشونو دیدم فریدم

لب بالاشونو کوتاه کرده بود نزدیک دماغ

مال منم فاصله داره لب بالام

چی چی هست اینایی که میگین😂😂

بخدا از اینستا یاد گرفتم

من یه ژل میخوام بزنم به لبم میترسم ,عمل که فکر کنم سکته روبزنم قبلش

درد داره نه؟