2777
2789
عنوان

بی بی چک روز ۲۹ پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 7788 بازدید | 39 پست

منفی

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=82381887]خانوما تا استارتر عکس میذاره یه سوال من قرص داستینکس میخورم سینه های خیلی درد داره م ...

4تا داده هفته یدونه پس فردا که بخورم دیگه تموم میشه هر از گاهی هم داخل واژنم تیرمیکشه

خدایا شکرت
اخه خیلیا ۳ ۴ روز قبل یا موعد پری مثبت میشه

آره عزیزم درسته. بدن با بدن فرق داره. برا جاریم یه ماه بعد از پریودش مثبت شد. دیگ داشت دومین ماه عقب پریودش میومد مثبت شد. انشالله برات مثبته گلن. استرس نداشته باش

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 
4تا داده هفته یدونه پس فردا که بخورم دیگه تموم میشه هر از گاهی هم داخل واژنم تیرمیکشه

پرولاکتینت چند بود 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
آره عزیزم درسته. بدن با بدن فرق داره. برا جاریم یه ماه بعد از پریودش مثبت شد. دیگ داشت دومین ماه عقب ...

مرسی عزیزم.ولی مگه ویتاگحوس نباید تنظیم کنه قاعدگی رو

پرولاکتینت چند بود 

سری اول29.3سری دوم همزمان گرفتن اولی32بعدنیم ساعت دوباره گرفتن شده بود22دکترگف قرص نمیخاد چن وقت نخوردم تا اینکه دیدم ترشحم قطع نمیشه رفتم دکتر اینو داد الانم که کلن قطعه در ضمن من حدودن50-60روز پیش سقط داشتم تو هفته5حدودن

خدایا شکرت
سری اول29.3سری دوم همزمان گرفتن اولی32بعدنیم ساعت دوباره گرفتن شده بود22دکترگف قرص نمیخاد چن وقت نخو ...

الان ترشح شیرت قطع شده 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه