2789
عنوان

به زنش بگم؟

867 بازدید | 37 پست

سلام دوستان عزیز.

یه اقایی از من خواستگاری کردن که گفتن طلاق گرفتن و یه بچه ی ۲ ساله دارن.من هیچ وقت جدی نگرفتمش.چون اصلا بهش علاقه نداشتم.

ولی ابراز علاقه ی ایشون چند ماه ادامه داشت و ادامه داره.من به تازگی فهمیدم که ایشون نه تنها طلاق نگرفتن بلکه با همسرش ظاهرا رابطه ی خوبی هم داره ولی با این همه باز هم خواستگاری کرد و از مهریه و خیلی چیزا حرف زد.و اینکه گفت همسر سابقم از ایران رفته در حالی که دارن باهم زندگی میکنن.من تازه این موضوعو فهمیدم که جدا نشده و اینکه شماره همسرشم از یه طریقی پیدا کردم و میبینم چقدر برای هم مطالب و عکسای عاشقانه میذارن(خود ایشون منو از لیست بازدیدکنندگان حذف کردن و من از طریق شماره همسرش فهمیدم).

حالا به نظر شما من باید به همسرش بگم که بفهمه داره با کی زندگی میکنه یا دخالت نکنم .چون به هر حال اگه همسرش بفهمه عواقب خوبی نخواد داشت و من دوست ندارم زندگی کسی بهم بخوره.ولی از طرفیم میگم بهتره بدونه داره با کی زندگی میکنه.

نظر شما چیه؟

بسم الله الرحمن الرحیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردی که خیانت میکنه زنش خیلی زود میفهمه.حتما اون بیچاره هم میدونه و راهی نداره.از روی ناچاری خودشو میزنه به نفهمی بنده خدا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من اگر جای همسر اون آقا باشم دستتم میبوسم اگه چشامو باز کنی 

کلا‌ به نظرم خیلی وحشتناکه که سر آدم ‌ زیر برف و اندامهای دیگه ش نمایان باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

حس ميكنم قضيه رو كامل نگفتي

يا جور ديگه گفتي

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

تو به هیچ وجه به زنش چیزی نگو.مرد خیانتکار خودش خودشو لو میده.

معلوم نیست از چندنفر دیگه به این شیوه خواستگاری کرده.

بهش بگو دیگه مزاحمت نشه.تهدیدش کن که شکایت میکنی و آبروش میره.