2777
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست
ناراحت ميشه اگه ب كسي بگم باش حرف بزنه وقتي رفيقش ميگفت ببرش دولتي ميزدش رو ايفون ك منم بشنوم

نه اونجوری که فک کنی 

مثلا تو جمع خانوادگی ک نشستین بحث زایمان پیش اومد همه بگن فقط برین خصوصی دولتی ال هست بل هست اگه سلامت مادر و بجه مهمه فقط بیمارستان خصوصی برین و ...

البته تا اونجایی ک من از تو سایت فهمیدم سزارین اختیاری دست پزشک هست که نامه بزنه نه بیمارستان 

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
چيكار ميتونه بكنه؟؟؟

نمیدونم والا باز دکترا بهتر میدونن 

منم اینو قراره برم تامین اجتماعی ب دکترم گفتم گفت حالا ی کاریش میکنم 

دیگه نمیدونم میخواد چی کنه 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خيلي تو همچي دخالت ميكنه حتي تو خريد بچه ك اينو بگير اينو نگير الكيه فلان  خودش رفته خدا تومن ...

دعپا راه بنداز تیکه بنداز

ب زنش تذکر بده ک حواسش باشع

رو نده بهش ب شوهرتم بگو دهن بین نباشه زشته

خيلي با شوهرم حرف زدم حالا اين اومده خراب كرده ك ببرش دولتي برا چي ميخواي پول الكي بدي ب دكترا شوهرم ...

به دوست خاله زنکش بکوو اکه خوب نیست تو چرا بردی احمق... اینقذر بذم میاد از این مردا که تو این امور دخالت میکنن ... عزیزم زمین تا اسمون فرق داره خصوصی خیلی بهتره البته بعصی دولتی ها هم خوبن مثلا نجمیه باید ببینی کدوم روش زایمان میخای اصن دکترت میاد اون بیمارستان یا نه

دعپا راه بنداز تیکه بنداز ب زنش تذکر بده ک حواسش باشع رو نده بهش ب شوهرتم بگو دهن بین نباشه زشته

شوهرم خيلي بد قلق شده اين چند مدت بخدا قسم نميشه باش حرف زد فقط بهم ميپره اما با دوستاش و بقيه ميگه و ميخنده هر چند ك بايد برعكس باشه و با من بگه و بخنده

شوهرم خيلي بد قلق شده اين چند مدت بخدا قسم نميشه باش حرف زد فقط بهم ميپره اما با دوستاش و بقيه ميگه ...

ماهم دیشب دعوا داشتیم

باهمه میگه میخنده عصبانیتشو‌میاره واسه من

همش حرفه ک میکه تو واسم مهمی 

بخدا دیشب برنامه چیده بودم صبح ک گمشد رفت سرکار منم برم گم و گور شم هیشکی نتونه پیدام کنه

واي دختر كجا ميخواي بري نريا فردا هزار تا تهمت و انگ بهت ميزنه

ب مادرشوهرم گفتم از دعوامون باخبر شد طبقه بالامونه

گفتم الان دوبار تصمیم ب رفتن گرفتم ی بار بخاطر مامانم نرفتم اینبارم بخاطر شما

سری بعد بخدا میرم میرم ی جایی ک پیدام نکنید اونجوری راحتتره فک کنم