2777
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست
ب اون چ  اون واسه چی نظر میده واسه زایمان تو  چقد مردا پررو شدن اگه بیمه داری و شر ...

خيلي تو همچي دخالت ميكنه حتي تو خريد بچه ك اينو بگير اينو نگير الكيه فلان 

خودش رفته خدا تومن پول زنجير و پلاك اسمه بچشو سفارش داده براش طلا زدن اونوقت برا ما تعيين تكليف ميكنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا خیرش نده ک اینجوری ناراحتت کرده،زن خودش اونجوری راحت بچه اورده حالا ب تو گیر داده.مردک خر 

شوهرمم گير داده برو دولتي طبيعي بيار دوستش ميگه برا چي سزارين بيار بش گفت ميترسه از طبيعي ميگه انگار ميخواد شاخ فيلو بشكونن زنا يا كوه و جا بجا كنن چشونه اين زنا

شما بارداری اونوقت دوست شوهرت باید تصمیم بگیره کدوم بیمارستان بری؟؟؟ حالا ک دهن بین هست شوهرت بگو ی ...

ناراحت ميشه اگه ب كسي بگم باش حرف بزنه وقتي رفيقش ميگفت ببرش دولتي ميزدش رو ايفون ك منم بشنوم

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد و ب این باور برسه ک تو قراره بچه بیاری و درد بکشی منم اصلا طبیعی نمیتونم ...

واي نميتونم اصلاً طبيعي برام ي كابوسه واقعاً ميدونم نميتونم از پسش نميتونم بر بيام ميخوام با دكترم حرف بزنم

شوهرمم گير داده برو دولتي طبيعي بيار دوستش ميگه برا چي سزارين بيار بش گفت ميترسه از طبيعي ميگه انگار ...

ب زنش بگو

بش زنگ بزن بگو اینجوری ب شوهرم گفته بش بگو دخالت نکنه

وقتی شوهرت  گذاشت رو آیفون میگفتی ب تو چ

خاله شوهرم(همونی ک گفتم دخالت کرد)خودش دولتی سز کرده.گف شنیدم چاقو از دستشون افتاده زمین.نمیدونم همو ...

اره بهداشتشون صفره

جاري من هم رفت خصوصي وقتي ديدمش انگار ن انگار زايمان كرده

شوهرمم گير داده برو دولتي طبيعي بيار دوستش ميگه برا چي سزارين بيار بش گفت ميترسه از طبيعي ميگه انگار ...

اون مشخصه ک حسوده وگرنه اگه حرف خودشو قبول داشت برعکسشو انجام نمیداد چطور واسه اون خوبه واسه تو بده

شوهرت یعنی به بلوغ نرسیده ک دوستش درباره زایمان زنش نظر بده

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

حتما برو خصوصی. یارو زورش به زنش نرسیده اومده شوهر تو رو پر میکنه😠😠 راستی پمپ درد چیه؟ 

ی دستگاهه ک میگن دوره نقاهت کوتاه میکنه و خوبه

هر دو عوارض دارن هم سز هم طبیعی ولی جفتشو باید بری خصوصی 

اگه ی لحظه ضربان بچه بیاد پایین یا نتونی طبیعی بیاریش خدایی نکرده به بچه اکسیژن نرسه چی وقتی داری برو 

مگه بیمه نداری