یعنی اینکه این تاپیکا به توهین و دعوا کشیده میشه و کاربریها هم میترکه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یه سوال مذهبی من میپرسم کسی که اعتقادی نداره البته یه شخص فرضی؛ حدود ۲۵ سال سنشه میشه کاری کرد آدم ...
سوال اینه که چرا باید یه کاری کرد آدم معتقدی بشه؟
پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
می پرسم چه دلیلی داره کاری کنیم که اون شخص معتقد بشه؟
پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
همینکه به زیارت و مشهد اعتقاد داره یعنی آدم بی خدایی نیست ممکنه از روی تنبلی نماز نخونه ولی اگر کلا نمازو انکار کنه کار سخته من به نمونش رو دیدم که تغییر کرده ولی باید خدا بهش لطف کنه براش دعا کن بی تاثیر نیست
حست رو درک میکنم .
ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج